Daca tu spui ca nu ai avut pe nimeni de cind v-ati despartit ...cred ca mereu te-ai gindit doar la el sh cit de bine era cu el... daca te gindesti numai la el desigur cal placi
Da. Ce, nu l-ai placut mereu? Daca n-ati fost impreuna a fost din alta cauza, nu? Puteti ramane amici in continuare, intreaba-l ce a mai facut intre timp si te orietezi tu.
Parerea mea e ca tu nu l-ai uitat niciodata pe acest baiat.Nu stiu daca e cel mai inspirat pentru tine sa te impaci din nou cu el...cred ca pana la urma tot tu vei vea de suferit...
Draga mea sti provrebul " Nici o ciorba reincalzita nu mai asa de buna, ca aceea pe care o faci atunci." Sa nu uiti ca fiecare se poate schimba si daca nu s-a mai gandit la tine, inseamna ca nici nu te-a iubit de ajuns ...Imi pare rau dar aceasta e concluzia mea : Cauta sa cunosti pe altcineva si nu trebuie imediat sa ajungi cu el in pat, ci dupa ce va veti cunoaste mai mult, cum ganditi, sau ce preferinti aveti, si inca mai trece vreme pana sa stiti ce poate celalalt, la ce sa te astepti si din partea lui ...Cu bine, Lucien.
croissant întreabă: