| robertitta a întrebat:

Am stat cu un baiat caruia ii placea f mult de mine la inceput... dar eu eram indiferenta si m-am despartit de el intr-o zi... el cica a suferit atunci... dar dupa putin timp...si-a facut prietena cica sa ma uite pe mine...si azi este cu acea fata...au trecut multe luni de atunci... el zice ca o iubetse pe fata aia... dar acea afta l=a si inselat...si el atunci s-a imapcat cu mine dar apoi s-a despartit el...pentru ca a zis ca nu poate sta afara aia.partea rea este k acum in ultimul timp...eu m-am intalnit mai des cu el...si l-am ajutat sa o insele pe fata aia, au fost momente de neuitat .cred ca si pentru el...am facut multe lucruri pentru el... mi-a zis ca tine la mine dar si la aia... dar nu stiu ce sa cred pentru ca la alte persoane le zc invers...eu cred ca decat a vrut sa se razbune... dar stiu ca nu este nici genul...nu stiu ce sa fac...pentru ca eu il iubesc fff mult... el zice ca vrea sa imi fac prieten ca sa il uit...acum cateva zile... a intors-o din nou... i-a zis unei prietene.ca mai simte ceva pentru mine dar f putin ca o iubeste pe cealalte...in momentul de fata nu mai vorbim absolut deloc...ne-am certat, cred ca definitiv...va rog ajutati-ma! Ce credeti?

4 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Mai pe scurt ii cam place sa se joace cu fetele nu merita nici el nu stie ce vrealaughing

| anonim15 a răspuns:

Acest baiat e un aventurier... UITA-L! BAFTA

| piticutz a răspuns:

Este un... daca crede ca se poate juca asa cu sentimentele.Se joaca cu tine si vrea s-o faca sa regrete pe actuala la care tine mult.Pe tine te-a uitat.Eu zic sa ii dai o lectie de buna purtarewinkingpoate o farsa sau daca ti prea mult la d*bitoc incerca sa cunosti persoane noi poate vei gasi pe cineva care sa ii ia locul. P. S nu te mai gandi la el chiar daca va fi greu la inceput cu timpul va fi bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va place sa va f... i fara sa va asumati responsabilitati.asta cred si asa este.pai puteti sa o faceti si fara ajutorul TPU, sau sa va faceti publice dezmaturile. tu nu vezi ce amestecatura de; ala, aia, el, iosi iar va intoarceti si iar o puneti. datii inainte cu tupeu.de ce nu-ti spune rasturnica?