Poate ai noroc sa nu cada cu tine in clasa, Pentru ca daca vor fii doar prin scoala, nu cred ca te pot deranja asa de tare.
Ai putea sa iei legatura cu un psiholog vara asta.Stiu ca suna cam urat, dar in general asta ajuta, pentru ca iti schimba oarecum comportamentul. Daca reusesti sa devii mai comunicativa si mai optimista, le va fi mai greu sa se ia de tine
Incearca sa capeti incredere in unii colegi si sa iti faci cateva prietene iar pe parcurs vei scapa de timiditate, asta daca si ele te vor ajuta. In ziua de azi timiditatea e de pret darconteaza tupeul. Si eu sunt si eram extrem de timida si am trecut a 9-a. Toti colegii erau noi dar m`am imprietenit cu cateva fete si am devannit mai nebunatica si imi iubesc colegele ca pe surori pentru ca ele m`au facut sa scap de timiditate. ai incredere in tine si reproseaza`le si tu celor cae se iau de tine pentru ca vor vedea ca prinzi curaj si glascior si te vor aprecia mai mult. Nu te invat sa fi rea dar daca esti din bucuresti iti dau id meu si putem sa ne intalnim si o sa icerc sa te scap de timiditate. Lasa rusinea de o parte si fii tu insuti, asa cum esti acasa, cum te porti cu parintii pentru ca banuiesc ca in familie nu esti timida ci doar la scoala. mi-ar face placere sa fi din buc :*. Ai grija ce faci, iesi mai mult cu prietenele pe care ti le faci, prin parcuri, concerte etc si vei capata incredere.
Fa o schimbare.De preferabil de atitudine dar merge si look.Idee e sa fii constienta ca e un nou inceput, trebuie sa crezi si sa simti asta.Nu conteaza ce a fost, important e ce va fi