Asta este doar imaturitate si lene dusa la extrem.
Iti recomand sa-ti iei un job, orice gasesti disponibil, diindca nu ai calificari, deci nu ai ce sa astepti mai bun, iar de facut ceva in viata trebuie sa faci, dovedind parintilor macar, ca esti un om normal.
Eu nu sunt normala. Nu sustin asa ceva.
**** ni-
Buna.Cunosc vreo doua persoane care au fost in aceeasi situatie doar ca ulterior dupa 1 an s-au decis pentru facultate, fiind admise cu succes. Daca tot bati pasul pe loc nu cred ca vei fi mai inspirat in alegere.E dificil, dar trebuie sa iti setezi tu niste filtre care sa te ajute.De obicei oamenii se gandesc la timpul investit, salariu, disponibilitate si siguranta etc. Din punctul meu de vedere poti incepe cu facultatea si apoi sa apelezi la postliceala.De exemplu, un fost coleg de liceu a terminat facultatea de geografie insa apoi s-a postat pe Fb, dupa cativa ani, in uniforma de politist.E obligatoriu sa decizi pentru tine, caci tu vei avea de trait cu alegerea facuta, nu parintii sau altii din jur.Acestia probabil se panicheaza mai mult de gura lumii, fiindca nu au cu ce sa se laude la fel ca alti parinti, ca doar asa e la noi.Multi isi imping copiii sa faca o facultate numai asa ca sa fie acolo, chiar daca ei n-au nicio tangenta sau inclinatie. E foarte trist.Stai linistit, le va trece supararea.Vezi-ti de telul tau si nu pune la suflet remarcile toxice.
Mult succes!
Anonimul35 întreabă:
Anonimul35 întreabă: