Cocalarul este o subspecie a homo talentatus recunoscut usor, prin inteligenta de cocos si muschii de gaina care a facut flotari cu ouale
Cocalar dupa parerea mea inseamna un distrus din-asta "BDC" cum ziceti voi, caruia i se simte prostia de la o posta, dar care se crede mare smecher si considera ca si ceilalti il cred smecher. Isi face poze cu ochelarii de soare in casa/noaptea, injura pe toata lumea care nu e de aceeasi parere cu el si considera ca este "cineva" daca face asta, considera ca e cool si mare smecher daca sta cu gluga pe cap peste tot si cu castile in urechi sau cu cracii in sus pe nu stiu unde etc. Cocalarul se recunoaste foarte usor dupa replica "esti smecher, ma?", pe care obisnuieste sa o spuna de minim 50 de ori pe zi. Asta e definitia din dictionarul "7h30". Bafta.
Cocalar, asa cum a spus Black, inseamna smecheras de cartier, dar termenul e folosit mai mult pentru manelar. Ca se cam bat cap in cap astea doua, manelaru' e smecheras de cartier in general Sau ma rog, vrea sa para.
Sa incerc ceva mai stiintific:persoana de sex masculin cu o cultura aproape inexistenta a carei scopuri in viata sunt banii, femeile, valoarea.Ca gen muzical prefera manelele["fara numar"] de unde isi insuseste incet vocabularul si vestimentatia.Desi intrebati in fata, putini vor recunoaste ca sunt cocalari.De obicei spun ca asculta doar manelele "faine". De asemenea se cred irezistibili si cuceritori de prima clasa, gentlemeni si alte chestii de genul. Tin sa spun ca nu am nimic cu nimeni.
Cuvantul e un argou
Asta e definitia din dictionar... :
cocalar, cocalari s. m. 1. țigan bișnițar. 2. șmecheraș de cartier. 3. (peior. – între rromi) țigan de cea mai joasă speță.
Om cu Prost gust si multe Fitze... iar in plus se crede si super tare(cu toate ca nu e...)
Baiat care e imbracat numai in haine de firma ( care sunt de fapt falsuri) si se crede supermen
XminyoongiXx întreabă:
Camelia_Ivanovici_1999 întreabă: