anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am tot cautat pe net despre primul contact sexual, am mai citit prin carti si pot spune ca sunt bine informata.deocamdata nu doresc sa fac sex dar ma tot gandesc daca ma va durea sau nu si mentionez ca am incercat sa imi introduc un deget in vagin si nu mi-a intrat absolut deloc. ce pot face? imi este putin frica.

10 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Esti nebunalaughing sa-ti bagi degetul in vagin sa vezi daca intra :O?laughingiti faci atatea griji daca ma doare/daca nu intra/daca o avea-o prea mare la asta nu te-ai gandit thinking .si cica mai e si informata saracuta...chatterbox da` ea nuuu :-J n`ar vrea sa`si inceapa viata sexuala.chatterbox... tie iti trebuie o consultaie la psiholog inainte de toate!

cami
| cami a răspuns:

Bn. poate ca am fost un pic cam rautacioasa! scuza-ma

Bula
| Bula a răspuns:

Daca faci un calcul simplu, zilnic peste zece mii de femei pierd virginitatea in lume...
Poate va durea un pic, cat o extractie de dinte, dar dupa acea urmeaza placerile! La asta sa te concentrezi, nu la durere! Si va fi mult mai bine!

assiris
| assiris a răspuns:

Daca doare sau nu depinde de momentul ales de voi, caci daca va apuca ametelile excitatiilor, nici nu va dati seama cind s-a petrecut. Si oricum nimeni nu a murit din asta. Daca e virgin si pe el il doare asa ca scorul este 1-1.

| alinosh a răspuns:

Pai la primul contact sexual este normal sa simti durere...mare,mica depinde de fata.si tot de fata depinde si daca va sangera sau nu si cat de mult va sangera... dar nu trebuie sa te gandesti la durere sau la altceva...stiu din proprie experienta ca daca nu te concentrezi asupra faptului ca te va durea trebuie sa te gandesti la placerea de dupa...

| sorinalaura a răspuns:

Nu doare asa de rau, daca tipul e tandru cu tine si te face sa simti si placere, si nu e brutal ai sa vezi ca nu ai de ce te teme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am 13 ani
despre menstruatie stiu ca iti vine 6 zile mai inainte decat luna trecuta
dar la mine niciodata nu e regular
am inteles ca faptul asta e din cauza k suntem la inceput
succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei sa-ti oferi cinstea ta de fata mare ai grija cui o oferi.acela trebuie sa merite, si tu trebuie sa-ti amintesti cu placere toata viata de acest eveniment.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omfg! si eu sunt virgine si sunt super speriata de primul act sexualworried

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei nu-i chiar asa rupere de nori, vei fi foarte excitata aunci si nu prea o sa ai timp sa te gandesti la durere, un pahar de alcool este binevenit.