Nu sunt pro-ED, dar sunt pro raw diet. Mi se pare o alternativa mai buna la ceea ce zici tu: ajungi sa arati bine, dar in acelasi timp nu devii un zombie secatuit de energie, cum au patit foarte multe modele de renume mondial. Iti sugerez sa te documentezi si despre asta
Numai bine!
Buna:* am citit si eu blog-ul tau si mi se pare interesant insa ar trebui sa pui in el(aceasta este parerea mea)si lucrurile rele care tin de anorexie.Deoarece fetele in ziua de azi, care sunt anorexice sunt piele si os.Si ca sa stii nu e nici bine sa fii slaba deoarece de exemplu eu sunt o persoana slaba.Am 1.58 inaltime si apr 40 de kg si sincer eu imi doresc sa ma mai ingras.Si nu, nu sunt anorexica.Dc nu te gandesti/va ganditi ca unele persoane care sunt slabe sunt asa lasa-te de la mama natura? Sau au probleme cu metabolismul s.a.m.d.Sunt multe de spus in legatura cu acest subiect.Cel mai bine daca cineva doreste sa ajunga la un corp frumos,ar fi sa faca sport, sa tina diete(dar nu drastice, de exemplu apa cu guma) si sa manance sanatos.
Ma ajuti te rog, cu ceva? Eu ma vad grasa, dar intr-un fel stiu ca nu sunt. Nu mananc mai deloc dar am impresia ca sunt mai grasa pe zi ce trece. Am 1.70 m si 43 de kg. ce parere ai?
Hey! Am descoperit recent informații despre acest stil de viață, și aş vrea să încep şi eu sa fac așa ceva. Îmi dai Facebook -ul tău, poate vorbim?