Ai dreptate, in mare parte. gandesti foarte matur pentru varsta ta. dar cum ai zis si tu, sunt multe fete care nu gandesc asa, si care nu sunt in stare sa constientizeze la ce moment sa traga linie sau care sunt "prostite" cum ai zis tu
sper ca postarea ta sa faca si pe alte fete de varsta ta sa inteleaga cum ar trebui sa perceapa o relatie la varsta asta si cat de departe ar trebui sa mearga.
dar sa stii ca noi, cei mai mari de pe site, nu ne luam de astia mici fara motiv, cand le zicem " esti prea mica pentru un iubit, concentreaza-te pe invatatura, nu-ti distruge copilaria "... de obicei au ei o dilema buclucasa care ne declanseaza. de exemplu cum am citit o intrebare zilele trecute "de la a cata partida de sex se poate ramane insarcinata?", sau vesnica intrebare "eu am 13 ani, iubitul meu 19, e vreo problema daca noi ne iubim?" si astfel de intrebari sunt pe site nenumarate de la pusti si pustoaice.
ca daca toata lumea ar gandi inocent asa cum ai pus tu problema, ar fi ok. dar parca generatia asta a luat-o razna si incearca sa se maturizeze cat mai repede.
in fine... as vrea sa gandeasca mai multi ca tine. tine-o tot asa.
Draga mea, fetele ca tine sunt exceptii in ziua de azi.Si felicitari pentru modul tau de gandire, vad ca stii sa iti sustii argumentele foarte bine, poate chiar mai bine decat cei mai in varsta ca tine.In fond e viata ta, poti face absolut ce vrei cu ea insa sa stii ca e bine sa pastrezi echilibrul si cei/cele care iti spuneau ca trebuie sa iti traiesti copilaria vorbeau din experienta lor personala asa ca nu o lua in nume de rau.Fiecare are propriile valori morale pe care se bazeaza atunci cand dau un sfat si asta poate fi interpretat de multe ori gresit.Nimeni nu aduce nicio mustrare dar e bine sa admiti ca exista si alte pareri
Patricia, cu tot respectul, imi place cum gandesti! Bravo tie si parintilor tai! Si ai mare grija sa ramai toata viata o persoana cu capul pe umeri!
Multa bafta!
Dupa cum gandesti esti o fata cu capul pe umeri, educata, care traieste o frumoasa si inocenta poveste cu un baiat. Daca e asa cum ne-ai povestit e perfect pentru varsta ta. As indrazni totusi sa iti dau un sfat: povesteste mult cu mama ta si ea te va ajuta sa iei deciziile corecte.
Uite cu ce ar putea sa iti strice copilaria
http://www.cancan.ro/actualitate/regional/gravida-la-12-ani-8099.html
Multumesc si imi pare bine sa vad ca sunteti de acord cu mine . si anka nu traiesc nimic de genul asta deocamdata . dar multumesc pentru sfaturi :* .
Personal chiar te sfatuiesc sa te implici intr-o relatie(in limita varstei si numai daca va placeti reciproc multicel) eu am 13 ani jumate si nu am avut niciun prieten pana acum din cauza ca la varsta de 12 ani l-am refuzat pe cel de care imi placea tot din cauza pretextului mamei cu varsta. asa ca asta te sfatuiesc! good luck!
Hdyxfwfb întreabă: