| BUBULINA a întrebat:

Am tot vazut un piercing in ureche foarte ciudat
Sunt curioasa cum se face? Doar curioasa!
este vb de asta

http://www.tattoo-magazin.ro/images/atom%20piercing%20ur eche.jpg

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Se face cu un cleste special si cu ac... daca te referi la piercing... daca te referi la flash (cel din lobul urechii) se face in timp largind gaura initiala din ureche.

32 răspunsuri:
| VladDu a răspuns:

Banuiesc ca se face cu un ac ca cel pentru piercing in limba. Oricum dupa mine e oribilstraight face.

| BUBULINA explică:

Nici mie nu imi place
dar sunt curioasa cum se face
ca nu mai e carne in gaura aia

| zizu07 a răspuns:

Arata foarte urat.

| andreig a răspuns:

Din cate vad eu nu e in ureche ci langa ureche laughing) e diferit atata tot thinking nu ca m`ar tenta sa`mi fac nu laughing)) daca lor le place ce avem noi cu ei

| annda a răspuns:

Pai se face cu o branula sau cu un ac mai gros, depinde cine il face. big grin

| antonelk a răspuns:

Tip dop

| DeeVee a răspuns:

Nu pot spune decat omg...straight face

Baby.ShiNe

| FoXy a răspuns:

Seamana cu cel din spranceana...in ureche nu cred ca a bagat mana.cred ca a prins pielea asa.ca se vede daca te uitihappy.am avut si eu.si asa mi l-am facut adica prin pielebig grin

| BUBULINA explică:

Ma refer la aia mare
rotund

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brrrrr.naspa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaa, tu ai intrebatr cum se face? pai se face o gaura la inceput, dupa care se pune o ata si de ata se pune ceva greutate.acum sa nu fie 5kg, ci rezonabil.cand gaura se face mai mare, atunci se introduce acele tubulete, din ce in ce mai mari.insa este..., brrr

| BUBULINA explică:

Uite cine e istet febletea mea eu_o_mare_enigma
mersi >big grin

| Flav a răspuns:

Sigur esti doar curioasa bubulino? thinking Mai, mai, mai...

| BUBULINA explică:

Da flav am vazut azi pe cineva si :-s
ma uitam la tipu ala si ma miram cum de nu mai are carne acolo :O

| Username1 a răspuns:

Se numesc flashuri si se fac prin largirea lobuluiwinking

| Bishop a răspuns:

Mah daca asa e cool! Ce vreti?! laughing
Oricum...foarte naspa si dureros...auci

| BUBULINA explică:

@ellena cred ca visez urat

| Antrax a răspuns:

Mi se pare gretzos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te referi la "gaura" aia mare din lobul urechii, aia este de fapt un "flash" sau "stretch" si se poate face cu un "extender" (il gasesti de cumparat in tattoo shps) sau poti foarte simplu sa iti largesti gaura, incepi sa iti bagi cat mai mult cercei apoi lasi sa se vindece, apoi mine de pix si tot asa pana ajunge la marimea dorita.
Daca te referi la cel din zgarciul acela acela se numeste "trangus" si il poti face foarte simplu cu un ac mai gros cat sa iti incapa un piercing de buza sau spranceana, pentru ca alea nu deranjeaza la fel ca cerceii normali cand dormi.

| annda a răspuns:

Aaa tu ziceai de ala mare. Deja ti-au explicat ce pot sa-ti zic e ca am vazut si mare de atat. laughing Eu parca nu m-as risca, am destule piercing-uri da parca asta e prea de tot. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@eu_o_mare_enigma, cum ai zis tu ca se face scuze ca zic dar am auzit cea mai mare prostie din lume. Daca iti pui greutati risti sa iti rupi urechea, dar daca o largesti cu ceva tot mai mare pielea se intinde.
http://tattoo.about.com/library/graphics/031403g.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing

Am 7 piercinguri si nu am stres happy

Prima data mi-a fost frica si mie happy

Aa. piercing in ureche nu am. mi se par de moda veche gen " cercel in ureche "
Acum ma simt bine rolling on the floor doar lumea se uita ciudat in rest e ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se face cu ceva numit pistol eu pana la varsta de 11 ani am 6 gauri in ureche si nu m-a durut deloc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm, si eu as vrea un flash in ureche, si nu mi se pare urat, asa cum spui tu, adica eu acum am un bat de acadea in ureche (doar atat am reusit) si mi-e frica sa o largesc mai mult pentru ca doare ingrozitorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un colt special. flashul in general se face in timp, cateva zile aproximativ. si in fiecare zi introduci coltul cat mai mult in gaura pana la marimea dorita. este usor, eu am unul si estetic arata foarte bine. poti sa incerci. daca iti faci unul mic. urechea in cateva saptamani isi revine. specific nu de tot... happy daca ai alte intrebari legade de flash iti voi raspunde cu placere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare cu parerile lui.Nu e deloc nasol.thinking Gen. daca lor le place treaba lor.happy Eu de exemplu mi-as face.yawn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor doamne daca nu va place asa ceva ce draq va mai uitatibig grin puii mei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste flash