O poti face sa se intoarca la tine demonstrandu,i ca tii la ea si nu e doar o obsesie de a ta.e o diferenta intre a iubi si a avea o obsesie pentru cineva,
incerca sa indrepti lucruruile pe care le,ai stricat si demonstreaza, i prin fapte ce simti pentru ea.
incerca sa te apropii de ea si incerca sa reiei niste momente din relatia voastra arata, i ca nu mai esti gelos arata, i ca procedezi altfel decat atunci, nu fi foarte insistent bazeazate pe lucrurui care sa o atinga la suflet nu care sa ii dea dureri de cap.
da, i un cadou frumos, scrie-i un mesaj mai siropos. etc
Păi, încet încet aduci persoana respectivă înapoi.Dă`i flori, fă`i cadouri frumoase şi spune`i dacă te întreabă de ce i le dai : Pentru că le meriţi./Pentru că eşti specială.E cam greu să aduci o persoană înapoi, după ce ai trădat`o.dar spunandu`i ce simţi, adevărul şi ce ai în suflet pas cu pas vei reuşi!
Baftă!
Si eu am trecut prin ceva asemanator. Eram impreuna cu cel mai bun prieten si era nervos si mi-a spus ca vom lua o pauza. Nu stiam ce sa mai fac, plangeam. El isi tot cerea scuze, eu nu puteam sa'l iert. Nici acum nu l'am iertat complet, dar cu timpul o sa treaca. Eu iti sugerez sa mergi la ea si sa ii spui ca pur si simplu erai nervos si a vorbit gura fara tine si promite'i si demonstreaza'i ca nu'i vei mai face asta niciodata si ca tii la ea. Mai spune'i cat de mult o iubesti si ca nu poti trai fara ea. Bafta! :*