| 0BlackRose0 a întrebat:

Am trecut clasa a9a si aș vrea niște sfaturi pentru prima zi de școală. Îmi e frica de acel moment, nu cunosc pe nimeni.
Cum ar trebui să mă comport? Cred ca o să îmi fie greu să îmi fac prieteni, sunt cam timida.
Ar trebui să îmi iau caiete cu mine? Ghiozdan?
Și alte chestii dacă mai aveti de zis

Răspuns Câştigător
| Andreiomul a răspuns:

Depinde de liceu, la mine în prima zi nu s-au făcut ore, doar am cunoscut noua dirigintă care ne-a dat orarul provizoriu si cam atat nici colegii nu i-am cunoscut in prima zi, din a doua a inceput totul.
Veneau profesorii cei noi sa ne cunoasca, si ne cunosteam si noi colegii, oricum, un caiet nu e rau sa iti iei in caz de ceva. Vei primi cartile in primele zile. Nu te teme, chiar daca esti timida, va fi totul bine. Asa eram si eu speriat de prima zi dar am gasit pe cineva care m-a ajutat, poate te ajuta si pe tine, uite:

https://www.youtube.com/......tps?/watch

| 0BlackRose0 explică (pentru Andreiomul):

Ok mulțumesc mult!

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai si lor le este frica, ca nici ei nu cunsoc pe nimeni... asa-i in prima zi de scoala, va intalniti, va cunoasteti intre voi, va cunoasteti dirigintele, clasa unde veti sta, sunteti asezati in banci, vi se preda orarul si manualele scolare, vi se face instructajul si se discuta despre liceu si regulile care trebuiesc respectate samd.
Ia in ghiozdan un pix si un caiet, ca sa-ti notezi orarul, fiindca va fi plina geanta cu manualele noi.

| zurick a răspuns:

1. Fii deschisă la nou şi cam atât.
2. Nu neapărat, mi-am făcut prieteni şi am rămas aşa şi după liceu. Sunt dovada vie că se poate laughing Nu te gândi că la liceu sunt doar persoane extrovertite.
3. În prima zi, nu. Poți lua o geantă cu o foaie şi un pix ( pentru orar ), dar poți scrie şi pe telefon. În prima zi nu faceți oricum ore, doar vă prezentați, vă vorbeşte dirigintele şi cam atât.

| CassiusAlexander a răspuns:

Nu incerca să faci parte din cei interesanți și cool. Mai bine să fii tocilarul clasei.