Sa stii ca nu trebuie sa te simti complexa! fiecare are felul lui e a fi si de a se face placut in fiecare situatie! Nu mi se pare o exagerare tu fata de prietena ta! Sunt sigura ca esti foarte ok! Ass. si cand spui despre prietena ta 'placuta de toti' odata ce e cea mai buna prietena a ta sunt sigura ca si tu esti placuta in acelasi mod ca si ea! Sunteti prietene pana la urma! Eu zic sa incerci sa pui totul cap la cap si ai sa vezi ca totul va fi bine! Si...in legatura cu noii profi, colegi si alte chestii sa stii ca si eu am terminat acum clasa a 9-a si aveam acelasi emotii si intrebari ca si tine dar nu a fost asa de rau pe cat credeam! Ba chiar a fost mai bine decat ma asteptam! In cazul tau sunt sigura ca va fi si mai bine odata ce o ai pe prietena ta alaturi de bine dar iti dau un sfat chiar daca esti numai cu ea si va intelegi bine nu`i ezita pe restul! Nu te retrage de restul grupului la inceput desi va cunoasteti numai voi doua! Ptr inceput incearca sa faci cunostinta cu toti colegii si nu sta retrasa doar pentru ca o vei avea pe prietena ta cea mai una!:d. Mult succes!
Deci să începm mai întâi aşa la înălţimea ta de 1, 72 ar trebui să ai cam 62 de kg iar tu ai 63! Consideri că un kilogram îţi stă in cale?!
Sunt sigură că arăţi foarte bine Şi în ceea ce priveşte dacă am trecut prin aşa ceva ei bine da, dar nu în scopul de a slăbii ci de a mă îngrăşa! Deci pot să zic că te înţeleg într-o oarecare balanţă. Deci ar fi mai bine să te priveşti cu atenţie, înainte să iei măsuri drastice! Dacă erau cu 5 kg în plus mai ziceam da aşa 1 kg Floare la ureche;-* Multă baftă.
Suntem asa cum vrem sa fim,prin ceea ce facem,ceea ce mancam,ceea ce ne dorim.
Vei slabi daca vei fi echilibrata din punct de vedere emotional,daca vei avea incredere in tine, daca vei fi optimista si vesela.
Este important sa gasesti in tot ce vezi si ce faci bucurie, frumusete si speranta.
Cele 63 de kg nu sunt o problema! Daca vrei poti!
Vampire_9682 întreabă: