anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am trecut printr-o depresie cam nasoala zilele astea, am vrut sa ma omor dracu cu pastile, dar nu am reusit decat sa vomit toata noaptea.cred ca cineva acolo sus, tine cu mine.
nu stiu ce sa fac, nu mai am chef de nimic, nu mai am pofta de mancare, vreau doar sa beau, sa uit de tot. ce sa fac?sad

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Stai linistita, fii atenta la mine ce iti spun acum si pun pariu ca o sa uiti de tristete intr-o clipa. Gandeste pozitiv in orice moment lasa supararea la o parte si ai sa vezi ca te vei simti bine, daca gandesti numai la rau mai rau iti faci tie asa ca gandurile bune te vor face fericita.

3 răspunsuri:
| Ded a răspuns:

Prieteni ar trebui sa te ajute. gandeste-te la lucruri pe care ai vrea sa le vezi realizate si care cer timp, motiveaza`ti asta si asa o sa ai un scop/motiv sa nu mori gandeste-te si la ai tai. iar daca suferi dupa un baiat, lumea e plina de multi altii o sa te doara o perioada cel mai important nu te deprima singura ascultand muzica trista am trecut si eu prin astfel de momente si ai grija cu pastilele ai putea avea ft multe probleme pe care ai putea sa le regreti toata viata. Sau ai putea incerca sa iti faci diferiti prieteni, pe internet sau diferite locuri. :*

| consiliera a răspuns:

Astea nu is necazuri.Multumeste-te ca esti sanatoasa, ca ai familie, ca ai prieteni.De fiecare data cand mai ai iesiri din astea gandeste-te la cei care tin la tine, care te iubesc, la lumea din jurul tau.Cred ca ai gasi motive sa traiesti. Uita-te la comedii, la lucruri care te inveselesc.Bautura nu prea e buna.Ai grija de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Of,incearca sa prinzi incredere in ceva. Daca in tine nu se poate, prinde incredere in Dumnezeu si El te va ajuta sa treci peste asta.Totusi incearca sa ai incredere in tine, trebuie sa fii demna si sa treci peste orice situatie cu capul sus! Mult succes :*
Mai du-te pe la Biserica!