| Minamii a întrebat:

Am trimis cerere de prietenie, pe facebook la cineva destul de "important" pentru mine, si el, acea persoana cand mi-a acceptat cererea mi-a scris pe Wall "thanks for adding me" (mda. e din alta tara) si cum ar trebui sa-i raspund? (mentionez ca e de aceeasi varsta cu mine). Adica ar fi stupid sa-i spun "You're welcome".

Răspuns Câştigător
| Nicodidi a răspuns:

Sti nu ar fi deloc stupid asta daca e de aceeasi varsta cu tine incearca cu asta nu are ce sa zica happy

8 răspunsuri:
| mOnAsX a răspuns:

Ii poti trimite un mesaj. dai pe chat in dreapta jos scrii numele profilului ei si dai si scrii mesajul si ea cu siguranta il va primii! bafta :

| Minamii explică (pentru mOnAsX):

Da eu ma refer acolo pe Wall unde mi-a scris si el... ca mi-a scris "thanks for adding me" si nu stiu cum ar trebui sa-i raspund. cum am spus si mai sus, ar fi stupid sa-i raspund cu "Ur welcome".

| RosesFlowerLove a răspuns (pentru Minamii):

Cine era? Vreau sa-mi lase si mie mesaj.Stiu eu din ce tara e.

| Minamii explică (pentru RosesFlowerLove):

E un prieten. Cu mesajul nu te pot ajuta. trimite-i si tu cerere si poate iti scrie nu stiu. si daca zici ca sti din ce tara e. ia spune sa vedem, vreau sa vad daca ghicesti :]] Dar de ce conteaza cine era? adica cine este ca inca mai traieste :d

Glumeam si eu.Doamne fereste.Doar ca ma amuza intrebarile de genul asta.Scuze.

Glumeam si eu.Scuze daca te-a deranjat.

| Minamii explică (pentru RosesFlowerLove):

Nu m-am suparat si stiu ca e cam stupida intrebarea. da na ce sa faci, pur si simplu nu stiam cum sa-i raspund.

| ღAngiießăă a răspuns:

Ai putea să-i răspunzi dau nu... până la urmă e doar alegerea ta happy totuşi ar fi frumos să-i răspunzi happy