anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am ttot umblat la cosuri o perioada si dupa ce mi-au trecut mi-au ramas mici semne.cum scap de ele? help!

3 răspunsuri:
| kidulinha a răspuns:

Depinde cati ani ai. Mici semne insemnand gauri, pete rosii? ca se trateaza diferit. Daca nu ai inca 18 ani. nu folosi fond de ten, iti vei face mai rau. Le lasi asa. Sau intreaba medicul dermatolog. Pot exista creme care sa inchida acele "gauri" care sunt, de fapt, pori foarte deschisi. big grin
Daca sunt pete rosii sau maronii la fel du-te la dermatolog, iti va recomanda o crema de pete. La dermatolog nu costa si nu iti face nimic " de speriat"laughing))
Poti incerca si crema pentru pete de la Elmiplant. si eu am avut probleme cu petele rosii de la cosurile mari care mi-au trecut dar petele ramasesera. Acum mi-au disparut peste 50% din pete si o folosesc doar de 2 luni. Pana la vara nu o sa le mai am. Dar trebuie sa o folosesti zilnic dim si seara in cantitati f putine. Costa 20 de lei crema asta... Cum vrei :*
Oricum bafta :X
Dar spune NU fondului de ten daca ai sub 18 ani. Inca se repara. daca folosesti fondul de ten nu mai poti face nimic cand o sa ai 30 de ani, cum zice YMSAD.
:*:* Te pup.

| perla a răspuns:

Daca sunt adanci semnele nu mai scapi doar sa le ascunzi cu fond de ten.nu le mai rupe ca risti o infectie si mai mare.eu am 30si ceva de ani si am facut ca tine cand aveam 17-18ani e iaca ca mi-au ramas si acum semne!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Le lasi pe ele sa se vindece.