| nico04laura a întrebat:

Am un baiat de 12 ani, l-am infiat de la 10 zile, in momentul cand il pun sa faca lectii tipa rupe caiete, astazi m-a lovit in cap ca urmare am fost la protectia copilului, am anuntat cele intamplate si mi-au spus ca nu am ce sa fac. decat sa merg la pshiholog, mentionez ca nu e prima oara cand da in mine, am fost lovita si la ochi. vanata 2 saptamani, cum pot desface infierea? la pshiholog am mai fost, dar nimic nu s-a schimbat, am fost nevoita sa chem si politia de 2 ori pentru ca a sarit la bataie la mama mea... ajutati-ma va rooog

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Daca l-ai crescut de la 10 zile si sa ajuns in postura asta e clar ca undeva tu ai gresit, si mi-se pare normal sa nu-l poti "returna".
Pana la urma si un obiect daca-l cumperi si il strici nu-l accepta nimeni inapoi, aici e exact aceasta problema, mai bine incearca sa discuti cu el, du-l la psiholog, fa ce trebuie sa-i fie si lui bine, nu te gandi doar la tine.

| peperonies a răspuns:

Un copil nu e un aspirator pe care il dai inapoi cand se strica. e adevarat ca multe trasaturi sunt geneteice dar daca il cresteai cum trebuie nu ajungeai in situatia astawinking

| IoanaPuppy31 a răspuns:

Buna!
Iti consumi timp pretios din viata si multi bani pentru un copil care nu te respecta si are probleme. Au fost cazuri in care oamenii au infiat copii si la varsta apropiata de adolescenta ei i-au lovit. Chiar si un caz in care parintii adoptivi au fost ucisi. Nu stiu cum poti dormi noaptea linistita cand sti ca ai un copil cu un ADN diferit, pe care nu l-ai facut tu. Tu iti pierzi o gramada de bani pe un copil obraznic. Du-te la casa copilului si intreaba directoarea de ce acte ai nevoie pentru a putea sa il dai in grija lor. Scapa cat mai repede de copilul acela, daca iti doresti un copil cuminte, tot la casa de copii poti gasi un suflet bun de fetita care sa te respecte si sa te considere mama. Nu uita ca acest copil a lovit-o pe mama ta, este inacceptabil! Ia masuri. Spune-mi dupa aceia ce ai rezolvat.
Iti doresc o zi buna, sanatate!