| iuly_iulyana13 a întrebat:

Am un baiat din cls care ma uraste si face misto de mine dar eu vreau sa ma placa sau macar sa fim prieteni cum pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| furcu a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic, el tot o sa te urasca. si eu imi urasc o colega si fac misto de ea. de fapt urasc mai multe colege

16 răspunsuri:
| mugurel021978 a răspuns:

Buna! cunosc treaba asta, doar ca din partea celalta, adica am fost baiatul care o ura pe tipa aia, bine avea si ea vina ei, poate ca e ceva care il deranjeaza la tine? cred ca o sansa ar fi sa vb deschis cu el, sa il intrebi ce il deranjeaza la tine? Sincer imi pare acum rau ca m-am purtat asa cu fata aceea, dar e prea tarziu sa ii mai spun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din dragoste, draga, din dragoste. date la el si pupal odata de fata cu toti sa vezi cum se moaie.ca aluatul.succes.

| adrianhasde a răspuns:

Fa-i cadou un lucru, orice sa vezi cum o sa-i placa de tine.

| sunt_fericita a răspuns:

Ajutal la temele pentru acasa sh arata-i ca tii la el, incearca sa te imprietenesti cu prietenii lui sh desigur ca pe parcurs o sa fii prietena sh cu el.
bafta

| marius_8773 a răspuns:

Incearca sa nu-l mai bagi deloc in seama. atita timp cit isi da seama ca te poate enerva prin remarciile lui, nu se va opri. de aceea incearca sa-l ignorezi. ai sa vezi ca ajuta. candva...prin anii 70 am trecut si eu prin ce treci tu acum...-laughing)) toate cele bune in continuare.

| apes21 a răspuns:

Dar poate te place si vrea sa iasa in evidenta zic eu. cunosc si eu baieti de genu.oh go on

| paul0013 a răspuns:

Poate si el te place dar nu stie cum sa o arate, cand sunteti mai singuri furai un sarut si o sa inteleaga totulwinking
succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am un coleg care anul trec a avut chef de mistouri
acum a incetat si sta in banca cu minelaughing si numai face faze.
Oricum e diferita situatzia k tie iti place de el sau vrei ca el sa te placa

At cand face haz de necaz cu tine spune-i " da bine, bine"
Si apoi vezi poate ai colega care se intelege cu el sau un coleg la care poti apela ca sa faci ceva impreuna cu ei... sa va plimbartzi. orice.
NU TE DU LA el si il pupa cum zic altiihappy intai trebuie sa fii amica cu elhappy
Dimonu. daca face asta ala va avea mai multe motive sa faca mistohappy

Bafta yonellahappy
sper sa te ajute sfatul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Furcu ce e asa de misto in a face o persoana sa se simta ca ultimul om de pe lume?happy
Iti place sa faci oamenii sa sufere sa se considere fraieri/urati sa isi piarda lacrimi sa se simta un?:happy
Voi astea ca tine ati merita o experienta.happy de genul asta ca sa vedeti cat de naspa e.
STiu ce vvbhappy am fost luata la misto de o colega din 5-8 cu care sunt si acum in clasa, am si plans happy m'a durut. dar de un an si ceva e aproape cea mai buna prietena a mea si invershappy si am fact'o sa inteleaga ca nu e tocmai ok ca sa faci un om sa se simta un ktt.happyacum radem impreuna. ne distram:X
TOTI suntem OAMENIhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca te place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate te place?batting eyelashes De la ura la iubire e un singur pas. Eu nu cred ca te uraste. As zice ca ii face placere sa te vada nervoasa, sa vada ca te doare comentariile lui rautacioase.

Sfatul meu, ignora-l o sa il doara mai tare decat orice comentariu. Poarta-te ca si cum nu ar exista, o sa il enerveze chestia asta si mai mult, si o sa incerce sa iti atrage atentia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu face misto de tine cred ca te place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pupal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te uraste nu ai ke sa-i face poate te uraste din cauza ta poate i-ai facut keva rau dar stii inkerkarea moarte n-are fa-i ochii dulci succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta in treabal daca vrea sa fiti amici si dupa aceea faceti ceva impreuna invita-l la un suc si dupa aceea o sa te placa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa il ignori cat mai mult si sa rspunzi cu aceeasi moneda