Ufffffff. draga mea daca va place sa vorbiti unul cu altul, sa stati unul langa altul, sa va confesati sau poate chiar mai mult de ce sa nu o faceti. cei din jur sa se adapteze dupa voi.
Pff:*:*
incearca sa vb cu el
sa ii spui ce simti pentru el.... ce sentimente ai fata de el....
lasa lumea sa spuna ce vrea...lasati prietenii care nu's de acord cu voi... daca tineti unul la altul.
altceva mai frumos ca atat nu exista... 2 pers care se iubesc:X:X
chiar ai de gand sa va desparta prietenii?:S
lupta pentru el:*:*...pentru ca este prima ta iubire...merita sa incerci:*:*:X:X
bafta:X:X:*:*
Pisoias are dreptate
este bine sa ai incredere in tine dar nici acum sa fii asa plina de sine. din ceea ce ai zis mie asa mi se pare
succes
Sincer imi place atitudinea ta cum te descrii ca esti draguta...@pisoias29 ceo critici atat ca e plina de sine... mie imi plac fetele astea ...deci sa reveni ...normal ca prieteni lui sunt nvidiosi ca ei te plac iar tu il placi pe el si nu le convine...si stiu si eu genu de prieteni...'' a ce bah esti fraier stai dupa asta mha ai uitat cine iti e prieten renunti la noi pentru asta mha...la cate am facut noi impreuna si tu vrei sa ne stricam prietenia pentru o fata...asta vrei mha? dar ei te au in gand numai pe tine...si daca a renuntat la prietenul ala al sau pentru tine inseamna ca el chiar te iubeste parerea mea... dai un pic timp de gandire e suparat acum ca nu se mai baga prietenu ala cu el dar lasa-l 2 3 zile sa se gandeasca mai bine si spune-i... daca el nu mai vrea sa fie prieten cu tine doar pentru ca tu esti cu mine asta inseamna ca nu iti era prieten adevarat...Byee
Sincer, nu ca ti-as zice-o in nume de rau... dar esti cam plina de sine...adica te consideri undeva in centrul universului si planetele se invart in jurul tau... hmm...si dai prea multa importanta celor care nu sunt de acord cu relatia voastra...in fine, nu stiu ce sa iti zic... evitati conflictele de genu care se lasa si cu bataie...
In primul rand cel care i-a dat o palma nu e un prieten adevarat si faptul ca esti frumoasa e un ghinion ar trebui sa clarificati situatia ca sa nu mai fie alte certuri cu alti baieti sau fete