| elena_6631 a întrebat:

Am un caiet cu coperti groase, rosu si are filele foarte colorate. ce as putea scrie in el? in afara de jurnal (cel mai tare raspun fundoi :* )

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie ti propria autobiografie, adica descrie ti viata de zi cu zi, poti sa ti scrii toate trairile pe care le simti poti pune poze poti srie intamplarile de fiecare zi povesteste despre tine despre parintii absolut tot ce ti se intampla ca un...documentar despre tine si mai tarziu il poti a cuiva sa citeasca sau cand vei fi mai mare il poti publica si sa stii ca nu e ca un jurnal e ca un roman despre... tine

11 răspunsuri:
| paula_4238 a răspuns:

Niste amintiri

desene.

poti chiar sa iti pui prieteni sa iti lase ceva acolo

poti scrie orice gand care crezi ca te-ar amuza mai tarziu

happy

| dia_8663 a răspuns:

Mai mie imi place sa-mi fac oracole intrebi ce vrei si dai la cineva sa completeze de exemplu :
1. ce zodie esti

1. fecioara
2...
3...
4...
5...
6...
7...
8...
9...
10...
etc. pui tot felul de intrebari si le dai colegilor (oricui) sa-ti completeze in el

| RoRoxana a răspuns:

Buna:*
Pai poti face un fel de caiet pentru toate laughing
Poti scrie in el melodii, statusuri, amintiri, siteuri tari love struck parole sau id-uri, oracol si multe alte chestii love struck.Foloseste-ti imaginatia love struck
Sper ca te-am ajutat:*
Pwp:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea scrie in el citate care ti-au placut foarte mult, sau anumite versuri, sau intamplarile cele mai placute care te-au marcat pana acum in viata, etc.big grin

| Ofiintă a răspuns:

Daca ai talent la desenat pot sa-l folosesti si la desen, desenand pana te omoara inspiratzia s-au sa-l folosesti pe post de agenda in care iti notezi lista cumparaturi, ce vrei sa-ti iei etc daca chestia asta este prea banala sa trecem peste desenat ai putea scrie in el povestiiii de tip compuneri daca esti mai inspira s-au daca te inspira literatura Daca esti mai rebela si ai o anumita trupa rock s-au o cantareata un cantaretz favorit adica esti o fana poti face din acel caiet un fel de carte despre favoritul tau desenand, scriind despre el informatii despre trupa medaliii etc s-au barfe despre el fiin o demonstratzie pentru fana care esti...Bafta

| kiky278 a răspuns:

Un oracol-scrii intrebari air altii raspund;
O carte a secretelor-scrii nume ale prietenilor tai si alti completeaza fara sa se semneze.
Un caiet pentru amintiri-lipesti poze, scrii amintiri si ii pui si pe altii sa-ti scrie amintiri

| ĄŇÐİ a răspuns:

Poti sa iti faci un ORACOL. fundita?

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Foloseste-l pe post de agenda in care sa treci nr.de telefon, planificarea evenimentelor viitoare.etc.Bafta!

| ingerash_1981 a răspuns:

Pai un fel de cronica...nsh.scrie parerile, defectele, calitatile despre anumite persoane si pui si poze alaturi de "caracterizare". E dragut... o sa iti amintesti de ei mereu day dreaming

| Ecou a răspuns:

Scrie tot ce vrei tu bun acolo, toate dorintele orice vrei tu si sa vezi ca o sa se indeplineascawinking

| adenomu a răspuns:

Imi poti spune de unde ai cumparat caietul. multumesc