| AidaAmaranta a întrebat:

Am un caine shih tzu si ieri a fatat.6 pui.Problema este ca nu mamanca nimica, ce as putea face? sa omori puii? sa las doar 2-3 va rog, ajutati-ma.Am fost la vaterinar i-au facut ceva injectie cu vitamine. Dar ma tem sa nu moara!sad
MS

5 răspunsuri:
| narcisa a răspuns:

Si eu am o catea nu stiu ce rasa este dar este mica. duminica a nascut 7 pui dintre care unul a murit ieri. ea a mancat in seara cand a nascut dar foarte multe catele nu mananca vreo 3 zile.am o catea care asa face dupa ce naste.
in nici un caz sa nu omori puii.ai rabdare ca va manca cand ii va fi foame.acum probabil nu vrea sa-si lase puii singuri.
fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. NU este o varianta buna sa ii omori puii da incearca sa te duci la mai multi doctori de specialitate.Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. NU este o varianta buna sa ii omori puii da incearca sa te duci la mai multi doctori de specialitate.Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i tot timpul lapte indulcit si sa mai aiba permanent si apa. deocamdata nu mananca, dar bea lapte putin indulcit. in 2-3 zile o sa manance. am si eu caine femela si cand avea pui, bea 2-3 l de lapte pa zi, la inceput. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns: