| Rooobi a întrebat:

Am un calculator vechi. Si vreau sa imi iau unul nou dar nu ma pot hotar intre laptop sau calcualtor straight face Voi ce ati alege? Si de ce?

5 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Sal parerea mea este ca ar fi bine sati eu o unitatea noua pentru ca se intretine mai usor decat un laptop...

| OMEGALIN a răspuns:

Mie imi place calculatorul, mi-se pare ca este mai usor decat pe laptop, laptop-ul il poti lua cu tine totusi, deci depinde si pentru ce iti trebuie big grin

| anonimul998877 a răspuns:

Deci trebuie să iti iei un pc nou.Deci sa comparăm un pc și un laptop cu aceleasi performanțe.Laptopul este de 2 pri mai scump, este si mai mic, și trebuie să dai peste 60 de milioane pe un laptop de gaming iar un pc la fel este cam 20 -30. În plus ca componentele pcului se pot schimba iar laptop daca s-a stricat...Mergi pe pc

| Peter_Bianca_1995 a răspuns:

Eu am si calculator si laptop. Te sfatuiesc sa iti iei un laptop, deoarece ocupa mai putin spatiu si se poate transporta usor. happy

| Psihotrop a răspuns:

Depinde de ce doresti tu sa faci.
PC:componente mai bune, recomandat pentru gaming sau activitati care necesita un sistem mai puternic.
Laptop:mai util in cazul in care calatoresti sau esti o persoana mai comoda.
Un calculator la acelasi pret ca un laptop este mai puternic.Acum depinde ce alegi tu.