anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un caracter foarte rece si dur.Adica daca toate fetele sunt mai bune dar eu...
Ce sa fac?
Orce raspuns conteaza

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Sall. Este foarte bine pentru tine. Nu te schimba. In viata cu stilul tau vei avea de castigat!

| anonim_4396 explică (pentru baru):

Mersi dragut dalmatianul de pe poza al tau?
happy

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa mai lasi de la tine si sa fii mai bun big grin

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sunt fata

Aa.big grin pai..lasa de la tine, comportate si tu ca ele si o sa vezi ca totul va fi altfel.

Am incercat la o discutie despre dragoste etc. si intr-un sfirsit m-am inceput a ride

Nu ai de ce sa razi. oricum, poate iti vine mai greu la inceput sa fii putin mai buna dar pe parcurs o sa vezi ca iti iese. poate e si din cauza varstei.app cati ani ai?

14 ani nu ma machiez, intilnesc si detest romatica Hitler in fusta tongue

Ee..esti inca mica..cine stie poate in viitor o sa ai prieten si o sa fii si tu mai romantica. oricum, sa stii ca e bine sa fii putin mai rece dar nu in toate situatiile.e bine sa ai si parti "calde" mai romantice.

Parerea mea este ca Romantica este stupida adica toate serialele si filmele sa innbunesti poti eu ma rid adica un fel de comedie pentru mine

| Dragutza_Anutza_1997 a răspuns:

Incearca sa fii sociabila, sa incerci sa faci cate o gluma buna... nu e neaparat sa porti fuste roz si sa pui la statussuri "tbx nu stiu cine :X:X:X:X" fiecare cu firea lui si nu sunt de acord cu argumentele lui L0ov3

Întrebări similare