anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un coleg care nu intelege cu vorba buna. Nu o sa va povestesc despre ce e vorba, ca sa nu va plictisesc. Este vorba despre felul in care se comporta cu mine. La inceput am incercat sa ii vorbesc frumos, apoi l-am ignorat, apoi am inceput si eu cu glume proaste la adresa lui, apoi am inceput sa ii vorbesc urat, astazi i-am dat si un sut, dat el tot nu inceteaza...
Cum sa il determin sa isi vada de treaba lui si sa nu se mai bage unde nu trebuie?

Răspuns Câştigător
| Smilee4Mee a răspuns:

Din pacate si eu am astfel de colegistraight face. Ce'l mai bun lucru e sa'l ignori. Va fi putin cam greu dar te vei obisnuioh go on, doar ca ai nevoie de rabdare!
Succes! Funda?

2 răspunsuri:
| MLE a răspuns:

Daca nici cu vorba buna nu intelege inseamna ca.chiar nu vrea sa inteleaga. Poate e mai reduswinking[intelegi ce vreau sa spun]. Sau poate te place.cine stie. Dar daca chiar nu inceteaza cu acel comportament, zii dirigintelui thinking Poate asa o sa se ajunga la o intelegere happy.

| MLE a răspuns:

Daca nici cu vorba buna, nici cu bataia. atunci poate chiar nu vrea sa inteleaga. Poate e mai reduswinking [intelegi ce vreau sa spun]. Poate te place.cine stiewinking. Dar daca chiar nu va inceta cu acel comportament spune-i dirigintelui sau unui profesor. poate se va ajunge la o intelegere happy.