Buna! sincer nu te mai lua dupa ce spune lumea pentru ca lumea se poate insela. Daca se poarta frumos cu tine nu inseamna ca te place. L-ai putea intreba chiar pe el astfel nu vei mai fi asa de nesigura pe tine.Succes
Pai dk tie iti place de el iai putea spune asta daca crezi si tu ca el te place.dk nu intreaba-l ce crede despre tine sau dk te place, ca tu din comportamentul lui asta intelegi si sa te lamureasca dk nu este asa.dk nu pune macar pe un prieten de-a lui sa intrebe[in caz ca esti timida] sau intreaba pe un prieten de al lui.ai grija sa nu zica ca esti disperata ca mai noi baietii asa fac suucces!
Pai cel mai simplu este sa-l intrebi, dar iti trebuie curaj
daca nu trimite`i un SMS sau un E-mail...
Bye!
Intreab-l pur si simplu sau. fa un alt id si te dai drept altcineva din scola si il intrebi
Hello... pai o modalitate ar fi sa il pui la tot felul de "teste".
Roaga-l sa te ajute cu ceva sau cere-i parerea despre ceva etc...
Iar daca mereu va fi atent la ceea ce vrei/spui/faci. atunci chiar ca te place
Good luck
Pai s-ar putea sa te placa. Incearca sa flirtezi cu el, sa vezi daca iti raspunde la flirt.
Va multumesc de raspuns! Dar eu nu am curajul asta! Si daca ii cer parerea in legatura c ceva, isi va da seama! Va multumesc pentru raspunsuri!
Pai oric fraiera lar intreba dar am un raspuns pentru tine daca te ignora te place