| blue95 a întrebat:

Am un coleg de care sunt indragostita.Insa el are prietena, dar nu vorbeste deloc cu ea la scoala, decat acasa prin mesaje si la telefon.Toti colegii imi spun ca e foarte dragut cu mine, iar el ma considera ca pe o sora. O colega mi-a spus ca sunt singura cu care vorbeste la telefon sau prin mesaje(cu care vorbeste deschis). Nu stiu ce sa cred.la scoala se da pe langa mine.ma ia in brate.chestii.As vrea sa imi spuneti ce parere aveti? Face chestiile astea fiindca ma considera o prietena buna sau fiindca ma place?straight face

Răspuns Câştigător
| Miss Maddy a răspuns:

Mai stii ce e in capul baietilor? Ei azi sunt asa...maine altfel.Nu stiu nici eu ce sa cred...si mie mi se intampla la fel

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Poate ca ii place pur si simplu sa se joace cu doua fete ca sa-si demonstreze ca mergewinkingNu e frumos ce face, pentru ca nu-i e fidel nici prietenei lui iar tie iti da sperante desartehee hee

| Puf a răspuns:

Totul vine de la sine si se rezolva in timp. Trebuie sa ai putina rabdare sa vezi cum evolueaza lucrurile in timp. Poate e si el confuz acum sau poate s`a atasat mult de tine ca amica. Vezi ce se intampla in continuare. Daca chiar ii placi o sa faca el primul pas. Bafta :-x

| Rioko a răspuns:

Din prima parte nu prea reiese decat faptul ca sunteti foarte apropiati. Din a 2-a parte incepe sa fie putin mai speciala relatia voastra.Eu cred ca ar trebui sa fii atenta la gesturile lui in continuare. Daca da vreun semn. diferit atunci poti sa-i spui ce simti pentru el. Daca nu pare interesat si se comporta ca inainte inseamna ca sunteti doar amici(din perspectiva lui) si ar fi pacat sa rupi o frumoasa prietenie.(Probabil ca si lunga)

soothe
| soothe a răspuns:

Probabil si una si alta. Daca renunta usor la prietena lui de acum, are sa renunte usor si la tine. Ai rabdare, este in avantajul tau. Lucrurile bune, cer timp.

Răspuns utilizator avertizat