Mai stii ce e in capul baietilor? Ei azi sunt asa...maine altfel.Nu stiu nici eu ce sa cred...si mie mi se intampla la fel
Poate ca ii place pur si simplu sa se joace cu doua fete ca sa-si demonstreze ca mergeNu e frumos ce face, pentru ca nu-i e fidel nici prietenei lui iar tie iti da sperante desarte
Totul vine de la sine si se rezolva in timp. Trebuie sa ai putina rabdare sa vezi cum evolueaza lucrurile in timp. Poate e si el confuz acum sau poate s`a atasat mult de tine ca amica. Vezi ce se intampla in continuare. Daca chiar ii placi o sa faca el primul pas. Bafta :-x
Din prima parte nu prea reiese decat faptul ca sunteti foarte apropiati. Din a 2-a parte incepe sa fie putin mai speciala relatia voastra.Eu cred ca ar trebui sa fii atenta la gesturile lui in continuare. Daca da vreun semn. diferit atunci poti sa-i spui ce simti pentru el. Daca nu pare interesat si se comporta ca inainte inseamna ca sunteti doar amici(din perspectiva lui) si ar fi pacat sa rupi o frumoasa prietenie.(Probabil ca si lunga)
Probabil si una si alta. Daca renunta usor la prietena lui de acum, are sa renunte usor si la tine. Ai rabdare, este in avantajul tau. Lucrurile bune, cer timp.
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: