Invita-l in diverse locuri si nu te duce si nici nu il anunta ca nu ajungi. Te va suna si poti sa-i spui "Ah, am uitat de tine, e prea tarziu sa vin?".
Eu zic sa vorbesti cu el sa-l intrebi de ce nu a venit si sa-i mai dai o sansa, si daca iar nu vine data viitoare cand te mai invita ii zici ceva de genul : "De ce sa vin? Iar sa ma lasi balta pe ultima suta de metri? "
Poti si tu sa il inviti undeva si pe ultima suta de metri sa ii spui ca nu ai putut sa ajungi.
De ce crezi tu ca vrea sa faca asta sa la misto -Buburuzo baietii n stau doar sa se Machieze si sa iasa in Oras mai au si de treba. Poate la pus tacsu sa spele masina sau sa Mature .Nu e bine sa te razbuni -Incearca sa te mai intalnesti cu el.Acum gata daca nu a venit la o intalnire e un mare Nenorocit !
E chiar un MARE nenorocit! M-am dus cu el in club de balul bobocilor si m-a lasat balta noaptea la 3 pe strada intr-un oras strain.
Atunci Chiar e un Porc si merita sa il speli ca sa nu mai dea si la altii prostie.*sa nu zic altceva!