| andra4u a întrebat:

Am un coleg de clasa cu care nu ma intelegeam deloc, facea misto de mine mereu, iar in ultima saptamana de scoala ne intelegeam mai bine.acum mi-a zis ca ii place de mine de mult, ma suna de 10 ori pe zi, ma intreaba daca vreau sa fiu prietena lui, etc., el zice ca inainte facea asa cu mine pentru ca nu vroia saa se obs ca ma place, dar nu asta e problema. mie nu stiu daca imni place dica sunt supi cand nu ma suna des dar nu ii raspund ca...nu ma simt in stare sa vb cu el e mai golan.ma enerveazza ca ma inteaba mereu daca vreau sa fiu prietena lui, eu as vrea sa decurga totul de la sine, si daca as zice da ce ar zice colegiii, si daca nu am mai fi oare a mai putea fi prieteni? ce sa ii zic?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Sa ai o relatie cu un coleg sa stii ca nu poate fi o idee asa buna. Daca voi doi nu sunteti suficient de maturi, relatia se va rupe de la sine.Si apoi e aiurea sa iti vezi ex-ul mereu.Plus ca e golan si insistent.Deci nuwinking

2 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Spune'i sa mai astepte putin ca sa il cunosti mai bine. Daca sunteti si colegi o sa va intelegeti bine in continuare. Ceilalti nu au ce comenta, conteaza sa va intelegeti voi bine.

| RossSaid a răspuns:

Conteaza ce vrei tu... daca il placi... go4 it!