| HereDenisa a întrebat:

Am un coleg de clasa pe care il cunosc de 4 ani.ne intelegeam bine pana cand am fost la o prietena comuna de a noastra acasa si tot ma ingura si l-am lovit.de atunci se comporta foarte urat cu mine.incep sa il urasc din ce in ce mai mult odata cu trecerea timpului. ce sa fac ca sa nu ma mai afecteze nimic din ce spune si in primul rand sa nu ma enerveze ce spune? mersi ca ma intelegeti

Răspuns Câştigător
| yournameplease a răspuns:

Trebuie sa nu ti pese, atata tot, repetati asta in gand si ai sa vezi ca o sa mearga. Pe baiatul respectiv sa il ignori, ca nu merita atentie, nesimtitul.oh go on
Si nu te mai enerva si reactiona asa cu orice te injura sau te loveste spune-i mai bine :" Cu cine ai facut draga romana de vorbesti asa, cu femeia de servici (de la scoala)?"laughing, Sau : " e rau sa fi prost "laughing

4 răspunsuri:
| Newhere a răspuns:

Uite... fate ca nu-ti pasa, daca il faci sa creada ca te deranjeaza atunci, no sa renuntze u spune-i:,, ios c****? auzi ma, ma doare fix in spitz de ce zici u "laughing si nu-i mai da importantalaughingwinking crede-ma la min a merswinking

| byy a răspuns:

Nu il asculta! nu pune la suflet ce iti spune! se razbuna probabil pentu ce i-ai facut atunci.winking

| Individul_7822 a răspuns:

Ignoral...ignoranta doare cel mai tare. Daca il tot ignori dupa cateva zile te va lasa in pace.

| FeliciaWilson a răspuns:

De ce nu incerci sa ii arati indiferenta? va vedea ca nu atragi atentia si te va lasa in pace.