| SasaSasa2000 a întrebat:

Am un coleg in clasa care cred eu e victima bulling-ului... nu stiu ce sa fac. L-am inregistrat in timp ce isi batea joc de el in scop de a ajuta cumva. Idei despre cum pot face? Multumesc, nu stiam la ce categorie sa o pun.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Arati la diriginte. Parca vor sa bage si la noi in tara ceva lege anti bullying/abuz, deci cand se reglementeaza cum trebuie cred ca poate fi dusa chair la polite o astfel de inregistrare.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| RobertMoon a răspuns:

Pai deja s-a terminat scoala. Daca n-ai facut pana acum nimic in vacanta chiar nu-i va pasa nimanui. Asteapta pana in toamna sau cand incepeti scoala, iar daca bullingul continua vorbeste cu diriginta sa ia legatura cu parintii agresorilor.

| SasaSasa2000 explică (pentru RobertMoon):

Sunt la profesionala pe 3 august incepe vacanta.

| HadesSs a răspuns:

Cel mai bine incerci sa vorbesti cu dirigintele si cu parintii tai si explica-le prin ce trece.

| gothicbat a răspuns:

Vorbește cu colegul tău și/sau vorbiți amândoi cu dirigintele să ia măsuri. Vorbiți și cu părinții dacă e cazul.

| FonAfon a răspuns:

Le arăți părinților tăi și părinților copilului respectiv. Problema este că într-un fel nu prea ai voie să înregistrezi persoane fără acordul acestora, dar eu consider că acesta este un caz particular.