| anamariatare a întrebat:

Am un coleg in clasa numit Robert.Mie imi place mult de Robert dar nu stiu daca el ma place.Ce sa fac sa aflu daca ma place?

Răspuns Câştigător
| Savin_Ana-Maria_1988 a răspuns:

Salut!
Iti poti da seama usor.
Fi atenta la limbajul sau corporal. Daca te place, vei observa ca se va intoarce foarte rar cu spatele la tine, deseori se va apleca spre tine si se va uita la tine foarte mult. Daca isi relaxeaza umerii cand este langa tine inseamna ca est romantic si ii pasa de ce ai de spus. Daca isi directioneaza umerii si pelvisul spre tine, cand sta jos, atunci sigur simte ceva pentru tine.

Observa cum se comporta cu alte fete si vezi daca pe tine te trateaza diferit. Unii baieti flirteaza cu alte fete pentru ati atrage atentia. Le ofera o sansa sa iti vada reactia si ii ajuta sa isi dea seama daca ii placi sau nu. Iti poti da seama daca flirteaza pentru a te face geloasa atunci cand isi gaseste timp sa sa uite scurt si la tine. Un alt semn este daca odata ce ai plecat el inceteaza flirtul cu cealalta fata.

Observa daca este interesat in lucrurile si activitatile care iti plac. De exemplu, daca tie un anumit gen de muzica de care este si el interesat, iti poate sugera artisti si melodii. Un alt exemplu, daca iti place sportul, te poate provoca sa joci importriva lui, ca iti demonstreze ca este bun la o activitate care va place amandorora si sa aiba ocazia sa iti faca complimente.
Verifica semne de emotie. Ras emotionat, palme transpirate, respriatii profunde sau posibil privitul in alta directie rapid atunci cand observi ca se uita la tine, toate acestea sunt semene ca este emotionat, se simte atras de tine si vrea sa faca o impresie buna.
Fi atenta la prietenii lui. Daca ei stiu ca el te place atunci pot incepe sa faca glume cand esti langa el, sau pot chiar incerca sa afle daca tu il placi. studiaza-le reactia la prezenta ta - zambesc? se uita in alta parte? au o expresie care spune ca stiu ceva ce tu nu stii.
O zi bunabig grin

| anamariatare explică (pentru Savin_Ana-Maria_1988):

Eu sunt cea mai frumoasa fata din clasa si toti baieti flirteaza cu mine dar eu ii resping iar prieteni lui Robert sunt colegi.Baieti sunt gelosi si incep sa se enerveze dar cand vor sa se ia la bataie eu ii despart.Robert se poarta frumos cu mine nu ma injura nu ma bruscheaza etc.A incercat o data sa-mi spuna ceva era emotionar dar dupa ce a spus primul cuvant s-a retras.

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să stai de vorbă cu el într-o pauză!
Pa, pa.

| h3r a răspuns:

Robert, tu mă placi?

| Cristiann25 a răspuns:

Poti sa ne spui cati ani ai?

| pufoshenia24 a răspuns:

Pai poti sa ii recunosti ca il placi. e mai usor asa. nu stiu. dupa parerea mea pentru ca si eu am trecut prin asa ceva. sau iesiti odata la un suc si mai vorbiti. si atunci poti sa ii recunosti. daca esti mai emotiva poti sa afli prin intermediul prietenilor mai buni ai lui daca si el te place. mult succes!kisswinking

| LlamaWSS a răspuns:

Pui pe cineva sa-l intrebe, ceva de genu:
Hei robert, ai vazut ce bine ii sta la `ana` cu rochia cea noua?
Si iti dai seama dupa raspunsul lui.
Bine, nu am stat mult sa ma gandesc si chiar nu ma doare de o funda. Bafta cu robert

| anamariatare explică (pentru LlamaWSS):

O sa incerc si plus am si o rochie noua!

| Renny a răspuns:

Heey Scumpa! :*
Pai... vorbeste cu el fi glumeata, fi activa cu el, mai vorbeste pe retelele de socilaizare. Poti sa mergi in parc cu el, adica faceti un grup de fete si baieti si invit-l si pe el, in parc stai cu el de vorba, daca ai curaj dupa cateva saptamani in care il simti aproape intreba-l daca te place. Si de acolo vor iesi scantei! Sper sa iti fi fost de ajutor! Mult noroc! Pupici! :*

| anamariatare explică (pentru Renny):

Pai ziceam sa iesim maine un grup de fete si baieti printre care si Robert la o cafea si sa-l intreb daca ma place cand plecam(daca imi fac curaj)

| LuckyDemon a răspuns:

Cati ani ai in primul rand?