Am jucat si eu jocul asta...cineva ti-a schimbat parola de pe id tau de mess se poate si asa daca cineva iti stia parola sau este o defectiune de cateva zile desi ma indoiesc fiidca trebuia sa scrie disconection
Ce naiba aveti, ma aptin acum sa nu va mai injur da i vecinamea o cunosc de cand mam nascut.
MeiPinguinule Nu puteai sa intri pentru ca 1)Iti aflase cineva acc. 2)GMul te banase pentru o injuratura/hack/scamm sau ceva de genul.Asa am patit si eu, dar eu nu's lvl asa mic, am 6 conturi dintrecare 4 sunt peste 100+ RB restul sunt un fire knight si un wind tot knight pentru PvP! Si mi'as dori sa ma las de wlo.Din cauza acestui joc mi-am pierdut prietenii(nu chair toti), nu mai am timp sa ies la fotbal etc...Este ca si fumatul si bautul, un viciu de care nu poti scapa.Incearca sa nu te mai joci chiar daca iti place mult...Si am mai spus cineva ceva de invatat.Anul trecut abia am invatat desi mi-a iesit media 9.50 in clasa a-7-a.Bafta!
Salut.Sunt si eu jucator de pe Scorpio.MeimeiPinguin...nu mai puteai intra pe el pentru ca 1)cineva ti'a aflat parola, 2)GMul te'a banat pentru o perioada din cauza unei injuraturi/scamm/hack.Am patit si eu asa ceva pentru ca l'am injurat pe GM.Si nu sunt chair lvl asa mic sa nu imi pese ca am bann pe un cont.Am 6 conturi dintre care 4 sunt peste 100+ RB iar 2 sunt un fire si wind knight pentru PvP.Parerea mea este sa te lasi de jocul asta idiot.Eu mi'amn pierdut o parte din prieteni, nu am mai iesit la fotbal de vreo 6 saptamani, si cum a mai spus cineva, cu invatatul.Anul trecut am fost clasa a-7-a si nu prea mai invatam.De la 9.90 ajunsesem la 9.50 media anuala.Deci parerea mea este:LASATE DE JOCUL ALA IDIOT! Eu imi doresc sa ma las dar nu pot pentru ca e ca un viciu, nu te poti lasa asa usor!
croissant întreabă: