Acum daca esti religioasa e un fel de pacat. Daca se iubesc intr-adevar eu nu i-as judeca, sincer. Doar ca nu vor putea face copii pentru ca apar boli genetice. Dar pot sa aiba prin alte metode.
De ce ii spulberi visele fetitei aa?
Pentru ca altfel cred ca s-ar ajunge la incest
Nu sunt religioasa, doar ca ar fi destul de greu sa il faca si pe el sa simta la fel
Nu stim ce simte si el si ce mentalitate are. Dar e posibil
Acum daca esti religioasa e un fel de pacat. Daca se iubesc intr-adevar eu nu i-as judeca, sincer. Doar ca nu vor putea face copii pentru ca apar boli genetice. Dar pot sa aiba prin alte metode.
Dupa cum ai spus-o e var de gradul doi care nici macar nu-i ruda de sange."e baiatul surorii unchiului meu" adica unchiul tau e casatorit cu sora mamei/tatalui tau. Pustiu' ala nu e ruda de sange. Poti sa te *** cu el. Daca de fapt unchiul asta e fratele mamei/tatalui tau atunci trebuia sa zici direct ca tipul de care iti place ti-e var.Nu avem un singur unchi/matusa.Toti fratii de sange ai parintilor nostri ne sunt unchi/matusi.
Oh jezz habar n-am daca simte la fel. cu siguranța nu o sa se ajungă la incest stai tu linistita. sunt agnostica si nu am treaba cu toate prostiile pe care le spun preoții. mai ales ca ceea ce este scris in biblie e fals. dar am deviat de la subiect.
Maria_Mary_2000 întreabă: