Apesi butonul de sub Esc si apoi scrii connect si serverul pe care vrei sa joci iar apoi apesi Enter. Mai simplu de atat nu se poate, eu asa fac.
Http://www.tutorialecstrike.com/inst_server.html tutorial complet pentru a crea un server 1. 6 HLDS
Dai in consola la cs si scrii servarul dorit pe care vrei sa joci daca nu ai servare trimite-mi mie un mesaj si iti voi da eu servare daca ai servar pe care vrei sa joci fa cum ti-am explicat BaFTa. succes la cate mai multe mortaciuni
Stiam ca se intra pe servere ori din consola ori din find server, nu trebuie sa fi atat de nepoliticos . Oricum am rezolvat problema, jocul era o versiune mai veche si din acest motiv nu mergea si sa stii ca eu joc cs dinainte sa am calculator acasa, jucam la un internetcafe. i-am cerut unui prieten jocu cand mi-am luat calculator, a mers o vreme pe urma m-am plictisit si peste cativa ani mi-a venit sa joc si l-am instalat de pe un cd vechi si intelegi care a fost confuzia. Am postat aceasta intrebare deoarece cand incercam sa intru pe server imi dadea tot felul de erori.