| quarybarry137 a întrebat:

Am un fan page pe Instagram de 900 de followeri. Problema este ca de vreo 2 saptamani sau chiar mai mult nu mai pot sa dau follow la nimeni. Sunt putin panicat de problema asta, nu inteleg ce sa intampla...asta ar putea ramane definitiv sau doar pe o perioada de timp? Va rog ajutati-ma sa fac ceva, am trimis si feedback si nu am nici un rezultat...

Răspuns Câştigător
| EmanuelT a răspuns:

Ai dat prea multe follow urirolling on the floor
Mai trebuie să aștepți, te comporți normal(normal zic eu î sensul că fără follow și doar niște like uri, maxim 10 pe ora în cazul tău, dar normal la tine văd că e să dai follow la greu)
Stai pe date, nu pe wifi
Noroc că nu te banează pentru follow uri

| quarybarry137 explică (pentru EmanuelT):

Si ai idee cat ar mai putea sa ma tina asa? E posibil sa fie definitiv si ss nu mai pot da follow la atii niciodata? Sau ma deblocheaza dupa un anumit timp, pentru ca deja am 2 saptamani de cand am patit asta

| EmanuelT a răspuns (pentru quarybarry137):

Tot ce poți face acum, e să aștepți
Nu e definitiv, dacă se gândeau să-ți des definitiv, te banau. După ce îți drblochează accesul, o să mai poți da follow, dar pentru orice eventualitate, după ce te deblochează, nu mai da așa multe follow uri

| quarybarry137 explică (pentru EmanuelT):

Multumesc de ajutor, sper sa ma deblocheze cat de curand pentru ca ma enerveaza + k pierd si urmaritori din cauza asta?

| EmanuelT a răspuns (pentru quarybarry137):

Păi au trecut deja 2 săptămâni, ar cam trebui să te deblocheze
Poți să-ți pierzi urmăritorii, doar dacă îți dau ei unfollow

4 răspunsuri: