| Gigică_Aura_2000 a întrebat:

Am un frate care face 20 de ani și nu știu ce-i pot lua de ziua lui. Mă puteți ajuta cu câteva idei? Mulțumesc!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde de bugetul pe care-l ai: de la o pereche de soseste, pana la o masina!

| Fatamuntilor a răspuns:

Cadoul conteaza mai putin.E important ca se bazeaza pe prezenta ta in viata lui
O imbratisare frateasca, alaturi de urare sincera, un tort facut de manuta ta cred ca l-ai multumi.
Daca bugetul iti permite poti aduna 2-3 amici de-a lui si poti organiza o mica petrecere -surpriza acasa sau intr-un club.
La multi ani fratelui tau, si nu uita ca e mai imporatnta prezenta ta decat un cadou!

| cristimihailov a răspuns:

Una dintre prietenele tale.

| anamariarot a răspuns:

Ce buget ai?

| NAT0 a răspuns:

Un cub de ciocolata. Daca fumeaza, o bricheta cu luminite, ceas, parfum sau nimic sau ii dai banii in mana.

| Roliii a răspuns:

Un plastic laughing

| Anonimaa27 a răspuns:

Pai, eu fratelui meu (are 17 ani dar inf e cam acelasi lucru) i-am luat o pereche de adidasi (de la adidas). Acum, daca nu doresti sa cheltui atat de mult sau daca pur si simplu nu iti place ideea, ai putea sa ii cumperi un parfum, sosete, chiar haine ( daca ii cunosti marimile evident), o carte daca ii place sa citeasca. Trebuie sa ii stii preferintele, ca sa ii faci un cadou reusit. (dar presupun ca asta nu e o problema, tinand cont ca sunteti frati).

In orice caz, trebuie sa stii ca nu cadourile conteaza, ci relatia si prietenia dintre noi. Il poti face fericit si cu o felicitare handmade si o imbratisare!

Pa, pa! happy