Eu zic ca baiatul te iubeste, nu are rost sa te superi pe el doar pentru ca este plecat si nu se simte si el sa dea vreun semn de viata
Sa te iubeasca dupa 2 zile? Pai daca si cu aia a stat doar 2 saptmn nu cred ca vrea as stea mult cu o fata. poate doar sa o...[intelegi tu]. Cati ani are? Lasa-l nu fi nici tu stresanta si nu-l suna de 2-3 pe zi. Dai si tu mesag: vezi ca nu mai am credit. Si atunci poate o sa faca el rost in caz ca ii este dor de tine de credit sa vorbeasca cu tine :*. Aveti grija de voi
Da suna`l domle. ti`e greu? daca tii la el si vrei sa iese o relatie serioasa din asta. nu fii tu mandra...ca am mai vazut multe ca tine.
@Copilu` . el cica ar vrea o relatie serioasa.are 17 ani si tocmai aia e ca eu sunt stresanta il sun si ell.nimic chiar o sa incerc varianta sa nu il mai sun
Aceleasi lucruri patesc si eu frecvent din partea fetelor, de cele mai multe ori alegandu-ma cu "buza umflata". Poate fostele relatii l-au marcat in asa fel incat a devenit mai rece, si a devenit mai indiferent. Poate a avut parte numai de ciudate.