| ...nimeny... a întrebat:

Am un iubyt de ceva vreme si cred ca tzyn la el...
Adica asa credeam pana intr-o seara cand...
Am iesit cu niste prieteni si un amic s`a cam dat la mine,,,
E dragut typu` big grin
Dar si el are prietena...
Si eu am...
Ce sa fac cu el?
Dar cu actualul meu iubyt straight face?
E o situatye dificila credety`ma

Răspuns Câştigător
| okei a răspuns:

Alege-l pe cel care iti place mai mult si la care ti mai mult. Fa cum iti spune inima nu cum iti spune creierul si testosteronii laughing. O zi buna si sa nu faci o alegere gresita fa ce iti spune inima >big grin

9 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Nu, nu sigur acest limbaj de PC nu il inteleg... i-ul cred ca este "i" si nu "y", k - ca", ce n-am inteles este ca ai scris cuvantul "asa", fiind "asa", dar la "niste" prieteni, nu ai scris "nichte" si ce sa mai spun la "credety"? Vrei sa stii parerea mea, ma doare la basca, iar basca este si comunista, ce "situatzie" ingrata, nu?

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Daca ai un iubit la care tii... ma rog... "thy"si "i" sau "y", nu-mi dau seama... De ce te gandesti la prietenul lui? Care si asa are prietena... Daca vrei sa-l ranesti pe actualul tau "iubyt"... poti sa il lasi pentru prietenul lui... Nu ti-o va ierta niciodata... Nici tie, nici lui... E o iubire adolescentina... inocenta se spune... dar... gandeste-te... logic! Ce catigi daca ajungi cu prietenul lui? Il ranesti pe el... nu te va mai vrea... daca simte ceva pentru tine isi va schimba sentimentele... si toate astea de ce? Ca sa il imparti pe prietenul lui cu o alta tipa?! Sau... ca sa fii o "distractie" pentru amicul lui?! Gandeste-te!

Janina
| Janina a răspuns:

Daca ala se da la tine cand are prietena eu nu cred ca vreo usa de biserica... oricum nici aia nu e curata ca se pisa cainii pe ea...stai tu in banca ta si lasa-l pe prietenu in pare

prfml
| prfml a răspuns:

Un singur lucru iti voi raspunde : Izbite vor exista tot timpul. Mai departe depinde de tine. Inainte de a lua o decizie sa te gandesti bine, oricum cineva tot va suferi.

| Barajag a răspuns:

Daca celalalt iti da si el de inteles ca te place atunci e bine sa ti faci ordine in suflet si ce-ti cere inimoara atunci fa o alegere si sper sa fie cat mai buna...baftahappy

| Moneyandfame a răspuns:

Da-te la toti.La ei 2, la fratii si verii lor.La un moment dat o sa pice ceva bun, nu?

| Diana_6087 a răspuns:

Cred ca nu e bine sa te bagi intr tipul ala si prietena lui. Ok daca tu ti mai mult la el decat la actualul tau prieten asteapta pana se desparte de tipa aia si stai cu el. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu actualul tau prieten sa-i spui cum sta situatia....

Dar nu crezi ca te grabesti... Daca este mai potrivit pentru tine actualul tau prieten. Daca, cu "amicul" tau nu o sa te intelegi... Gandeste-te daca tu chiar simti ceva pentru tipul ala sau e doar o atractie de moment...
Sper sa faci cea mai buna alegere.
Si tine minte "DRAGOSTEA SE CAUTA CU INIMA NU CU, CAPUL"

| Diana_6087 a răspuns:

Cred ca nu e bine sa te bagi intr tipul ala si prietena lui. Ok daca tu ti mai mult la el decat la actualul tau prieten asteapta pana se desparte de tipa aia si stai cu el. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu actualul tau prieten sa-i spui cum sta situatia...

Dar nu crezi ca te grabesti... Daca este mai potrivit pentru tine actualul tau prieten. Daca, cu "amicul" tau nu o sa te intelegi... Gandeste-te daca tu chiar simti ceva pentru tipul ala sau e doar o atractie de moment...
Sper sa faci cea mai buna alegere.
Si tine minte "DRAGOSTEA SE CAUTA CU INIMA NU CU, CAPUL"

| LifEsHEeattx a răspuns:

Kittyalexandra a răspuns

Mare dreptate ai! Nu inteleg fetele astea "cred ca tzyn l el" cum crezi? Tu chiar nu stii ce simti? Nu esti sigura pe tine sau ce? Din punctul meu de vedere ar fi sa ramai la prietenu tau probabil tine la tine si nu ti-ar iertao niciodata nu e deloc o situatie dificila e chiar simpla pentru unii, chiar daca iti place de "amicu" ala (pss asa numesc mai nou fetele pe baietii pe care ii plac" te-ai gandit vreodata daca el nu poate sa se desparta de actuala lui iubita? Stii cum ramai nu? Ramai singura din 2 nu mai ai niciunul dintr-o data si in locu iubitului tau eu te-as lasa cateva zile sa te decizi de cine iti place si nu-i arunca vrajeala cum ar fi" Nu ma lasa cineva sa fiu cu tine " sau "Nu mai pot fii cu tine" o sa il ranesti si mai tare poartete mai rece doar si el te va lasa pe tine dupa aia tot tu vei suferi dupa el bineinteles si el va suferii si va deztramati din cauza unui simplu amic.