| ancuta123456789 a întrebat:

Am un jurnal personal si as vrea sa scriu cate ceva despre prieteni, scoala etc.Imi puteti spune parerile voastre despre scoala? Sunt la gimnaziu.Va rog!

Răspuns Câştigător
| yanny`s a răspuns:

In primul rand un jurnal e ceva personal, iar ceea ce scrii in el trebuie sa iti apartina.Ar fi bine sa incerci sa iti exprimi sentimentele pe care le ai cand te gandesti la scoala in care ti-ai petrecut sau iti vei petrece 8 ani de zile, la colegii cu care imparti bucurii si tristeti. Tu stii ce trebuie sa scrii.Nu trebuie sa ceri altora parerea despre ceea ce trebuie sa scrii in jurnal, ci doar sa cauti inauntrul tau si atunci vei stii ce sa relatezi.

34 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Nu stiu ce sa zic pentru ca eu am trecut de gimnaziu si nu prea mai stiu cum era,... oricum e o perioada frumoasa a copilariei si ar trebui sa citesti ca sa inveti care sunt valorile vietii, sa ai idei despre viata si sa stii sa te exprimi...

auran
| auran a răspuns:

Pai, incearca sa spui cate putin din fiecare lucru care iti place sau dimpotriva...profesori, elevi, scoala (constructia) in sine, sala de sport, etc...

| Roxu a răspuns:

Buna Ancuta! Si eu sunt la gimnaziu. Este foarte simplu sa scrii intr-un jurnal personal. Scri ce pareri ai tu despre profesori/colegi. happy
De exemplu. ce ai facut in acea zilaughing. Te descurci tulove struck. Te-am pupat ceao:*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoala este o minune. dar in mintea ta, crezi ca e o prostie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca faci un lucru bun pentru. ca, in ani mai mari o sati amintesti cu drag ce ai scris cu dreg malina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca ma numesc Lavinia am 11 ani si imi place mult la scoala. imi place dirigintele meu de mate si cea de romana urasc frofa de geo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da vreau un jurnal si-l comandez acum pe gratis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care adevaratu id al hanei?
:X
o iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum pot sa-mi facu un jurnal pe calculator? imi puteti spune? va rog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu stiuc ce sa scriu :-[Ce am facut eu toata ziua? Sau ce?]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoala e iadul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu ar trebui sa scrii despre scoala la care esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tiu deloc ca eu sunt in clasa a-5-a stii si eu scriu cum e la scoala si cum sunt colegii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sa scrii ce faci zilnic si daca ai un prieten si te dezamageste sau te certi sau sa patreci clipe frumoase cu el. Intr-un jurnal poti sa scris multe lucruri asteptate sau neasteptate de la viata. Sper sa iti fii de folos sfatul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa scrii ceva frumos despre ce ai tu de scris.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In jurnal poti scrie ce vrei tu si nu e nevoie sa ceri parerea altora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei buna nu prea stiu ce sa zic dar ar fi ceva... spui ca esti la gimnaziu si iti scrii parerile tale dsp. colegi, prof
apoi desenezi ce ai facut in respectiva zi intelegi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa va intreb ceva? Ma ajutati si pe mine sa scriu un jurna in engleza pentru ca imi rebuie la scoala.Sunt cls a 6 a va rog mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Skoala este cel mai ne interesant lucru...ptu scoala poti sa mori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In prinul rand jurnalul tau trebuie sa fie secret nimeni nu trebuie sa stie despre el iar in al doilea rand in el trebuie sa scrii ce ai facut in ziua respectiva pe cine iubisti si vrei sa fi cu acea persoana iar intr-un bun sfarsit trebuie sa il ascunzi printre lucrurile tale ca nimeni sa nu-l gaseascalove struck pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga ancuta, mi-am cumparat un jurnal de curand, debia am scris o pagina.si am scris despre ce am facut in ziua de azi.scrie si tu despre asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma cheama raluca am 11 ani ancuta poti sa scrii ce vrei in jurnal ce parere ai de profesori sau ce nu ti place la ei.Eu am un jurnal virtual dar e pe clopotel.ro si nu il public si eu scriu lucruri importante in el sau care ma deranjeaza care nu ole voi uita niciodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma cheama raluca am 11 ani ancuta poti sa scrii ce vrei in jurnal ce parere ai de profesori sau ce nu ti place la ei.Eu am un jurnal virtual dar e pe clopotel.ro si nu il public si eu scriu lucruri importante in el sau care ma deranjeaza care nu ole voi uita niciodata clipele frumoase mie imi place de un baiat care a venit la scoala unde stau eu si era fff frumos am scris in jurnal si dupa o vreme imi placea sa scriu si eu nu am oracol.Eu voi trece in clasa5.Paaa anca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In jurnale se scriu numai secrete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum te cheama.
Tu esti baiat sau fata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrii despre tine, lucruri care iti plac si care nu iti plac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da Ancuta trebuie buie sa iti exprimi cat mai bine parerea si daca ai un prieten[iubit] spune-i ca-l placi si el o sa te intelaga TOTUL VA FI BINE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jurnal de scris
ieu secretele mele