In primul rand un jurnal e ceva personal, iar ceea ce scrii in el trebuie sa iti apartina.Ar fi bine sa incerci sa iti exprimi sentimentele pe care le ai cand te gandesti la scoala in care ti-ai petrecut sau iti vei petrece 8 ani de zile, la colegii cu care imparti bucurii si tristeti. Tu stii ce trebuie sa scrii.Nu trebuie sa ceri altora parerea despre ceea ce trebuie sa scrii in jurnal, ci doar sa cauti inauntrul tau si atunci vei stii ce sa relatezi.
Nu stiu ce sa zic pentru ca eu am trecut de gimnaziu si nu prea mai stiu cum era,... oricum e o perioada frumoasa a copilariei si ar trebui sa citesti ca sa inveti care sunt valorile vietii, sa ai idei despre viata si sa stii sa te exprimi...
Pai, incearca sa spui cate putin din fiecare lucru care iti place sau dimpotriva...profesori, elevi, scoala (constructia) in sine, sala de sport, etc...
Buna Ancuta! Si eu sunt la gimnaziu. Este foarte simplu sa scrii intr-un jurnal personal. Scri ce pareri ai tu despre profesori/colegi.
De exemplu. ce ai facut in acea zi. Te descurci tu. Te-am pupat ceao:*.
In prinul rand jurnalul tau trebuie sa fie secret nimeni nu trebuie sa stie despre el iar in al doilea rand in el trebuie sa scrii ce ai facut in ziua respectiva pe cine iubisti si vrei sa fi cu acea persoana iar intr-un bun sfarsit trebuie sa il ascunzi printre lucrurile tale ca nimeni sa nu-l gaseasca pup
Buna ma cheama raluca am 11 ani ancuta poti sa scrii ce vrei in jurnal ce parere ai de profesori sau ce nu ti place la ei.Eu am un jurnal virtual dar e pe clopotel.ro si nu il public si eu scriu lucruri importante in el sau care ma deranjeaza care nu ole voi uita niciodata clipele frumoase mie imi place de un baiat care a venit la scoala unde stau eu si era fff frumos am scris in jurnal si dupa o vreme imi placea sa scriu si eu nu am oracol.Eu voi trece in clasa5.Paaa anca