anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un moment mai putin bun pentru mine, in 2012 am trecut prin multe, certuri intre ai mei, apoi parintii iubitului nu ne-au lasat sa fim impreuna dar ma bucur ca toate acestea s-au rezolvat. Insaa

am avut 2 prietene bune, pe una o cunosc de 11 ani una de 6 si acum s-au racit treburile.Adica nu a fost deloc vina mea in niciuna din cazuri.Problema a fost ca ambele m-au inlocuit cu "dusmancele" mele. Insa tot eu ma simt ciudat, oare ele simt acelasi lucru? Adica chiar daca nu am avut nicio vina imi e dor. Una dintre ele mi-a trm mesaj de revelion cu la multi ani si cealalta i-am trm eu de craciun si acum cateva zile am intrebat`o "ce face"si nu mi-a raspuns, era cu prietena ei cea noua, cu care vorbeam si eu inainte acum 2 ani..Ar trebuii sa fac eu ceva? Una din ele a postat pe fb ceva legAT de incredere"se capata, apoi se pierde in cateva secunde si se obtine intr-o vesnicie"si am dat like, si am pus si eu ceva de genul"Nu uita niciodata cine te-a ajutat"..Ar trebuii sa fac ceva? Sau nu? Multumesc anticipat[dau fundita pentru cel mai bun raspuns]

3 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Of, e nasoala situatia. Treaba e ca mie mi se pare ca acele tipe nu te merita ca si prietena. Au ales sa-ti raneasca orgoliul imprietenindu-se cu persoanele pe care le urasti. Nu ti se pare indeajuns de crud pentru a-ti dovedi ca nu sunt ele tocmai cele mai potrivite pentru tine? Un prieten nu-ti face niciodata asa ceva.

| Linguritza a răspuns:

Astfel de persoane exista pe pamant, de cand este el. Sunt persoane care se lasa influentate de catre alte persoane. Tu daca n-ai facut nimic rau, nu le-ai suparat cu ceva, atunci nai nici un motiv sa te simti nasol. Faza asta cu statusuri ca pune, crede-ma n-ar trebuie sa aiba nicio valoare pentru tine. Caci odata ce aceea persoana a pus un astfel de status, eu as zice ca este ceva inlegatura cu tine, dar nu vreau sa iti judec prietena. Oricum poti observa direct ca fata aceea are o parere schimbata fata de tine, si probabil din cauza influentei celei noi.

Nam de unde sa stiu, exact, dar am avut multe experiente de acest gen si imi dau seama uneori. Sfatul meu este sa iti lasi prietenele inpace, tu fi om incontinuare cu ele, caci asa trebuie sa fie oricine, un om, nu..., sa nu zic vreo tampenie. Le saluti, ce mai faci etc. dar nu te lasa influentata de ce fac ele. Mai ales daca si barfesc. Cel care barfeste este un om mai decazut, decat cel despre care se barfeste.

Succes!

| TheStory a răspuns:

Naspa, ce sa-i faci astia sunt oameni.