Nu este nici-o rusine sa ai un nume sau altul! Trebuie sa te simti bine asa cum esti tu, pana la urma urmei e doar un nume! Atunci cand cunosti pe cineva si lui ii place persoana ta, cu siguranta ca nu-ti cunoaste numele.Crezi ca daca ti l-ar afla te-ar lasa balta si ar pleca spunandu-ti:,, Imi pare rau, nu pot vorbi cu tine ca te cheama Georgeta?"Niciodata! Daca te deranjeaza intr-o asa mare masura il poti schimba la primaria locala, insa trebuie sa ai un argument mare si tare! Cunosc persoane care si-au schimbat numele, insa dupa asta mie parca nu mi se mai parea ca sunt ele...Adica ma obisnuisem sa strig intr-un anume mod la acea persoana si dupa am fost putin bulversata, caci ma obisnuisem cu ea asa si mi-a fost destul de greu sa ma acomodez.am o prietena pe care o cheama Georgeta si i se spune exact asa, dar nu o deranjeaza si nu rade nimeni de ea. Mie imi place numele meu(Loredana Andreea)si chiar daca ar fi altul nu cred ca as vrea sa-l schimb!
Te pup si sa auzim numai de bine,
Cineva care vrea sa-ti fie prieten...
Geo, Ge'(mie de fel imi place sa zic doar primele 2 litere din nume si asa le zic si prietenelor mele)
by daii
Am 2 prietene care se numesc Georgi la 1 ii spun gya si la cealalta ii spun gyana
Propun vorbeste cu parintii si schimbati numele si eu am avut numele maria iar acum ma cheama nathalia