Este un nume deosebit, iar tu trebuie sa te simti mandra ca il porti. Numele meu e Silvara, si da, sunt romanca. Este nume norvegian si chiar imi place si ma consider speciala.Asa trebuie sa fi si tu. Pa, pa!
Buna! Mie imi place foarte Mult Numele Mykaila chiar il ador:X:X:XSIncer dc nu iti place?/E foarte frumos!
Este un nume mai putin obisnuit, e drept. Intreaba-ti parintii care a fost motivul pentru care au ales numele asta pentru tine si daca-ti zic ca "din plictiseala" te duci la primarie si il schimbi ca sa le faci in ciuda.
Buna!
Wow:O deci da:X mi se pare superrr marfa numele:X este printre preferatele mele:X
Zici ca vrei o porecla? Am cateva idei pentru tine:
-Myha, Pitikaa, Miky, Kayla, Kaiii, Ikayla... Ika, Yla, Mikidutza, Mikutza, Myhutza
Sper sa-ti placa
Pa, pa!:*
Este un nume super dragut doar dac sti sa il pronunti :X funda?
Foarte tare :X Chiar imi place Plus ca e mai frumos sa ai un nume mai diferit decat unul comun Iti spun din propie experienta, eu mi-as dori extrem de mult sa am un nume nu foarte des intalnit, dar deh eu nu am avut norocul tau
Mai tu vorbesti serios?:O.asta e numele tau:X... facem schimb? imi place mult. e foarte dragut nu doar dragut. deci il ador.sa ma anunti daca vrei sa facem schimb. oki? pa-pa>
Mie una imi place numele tau...sincer, adica e mai deosebit sh mai unic. ceea ce e bine, mi-ar fi placut sa ma cheme sh pe mine altfel adica mai deosebit nu ceva comun.
Esti romanca? Sau ma rog unul dintre parintii tai este de o alta origine? Mi se pare ciudat intr`adevar pentru ca e mai specil. Avand in vedere ca nu e un nume romanesc.Sunt curioasa de unde ideea asta?
Mie nu mi se pare nu nume urat!
Daca ai avea si un al doilea nume le-ai putea folosi pe acela daca asta chiar nu iti plc de loc.
Da este dragut
si sa stii ca la majoritatea oamenilor nu prea le plac numele lor, pe mine ma cheama patricia si multa lume imi spune Patry, Pa sau Patty.
De ce nu iti place? Eu am o prietena Dodo si numele adevarat e Daniela Teodora. Daca nu iti place puneti o porecla la care sa raspunzi si cand cineva te striga cu numele vechi sa nu reactionezi.
E foartee frumos. E un nume pe care mai rar il intalnesti.deci mandreste`te cu asta. Parerea mea e ca numele e super frumos. Pe mine ma cheama Andra si e un nume mai comun, bine nu l fel ca Andreea, Bianca sau alttele dar Mikayla e un nume rar intalnit. Mandreste-te ca ai un astfel de nume.
Salll
alexandra maia sofia alesia anca oana anastasiea ema nikita sabina funda?
KapshunikaViorika1994 întreabă: