Trebuie sa te obisnuiesti.Este un tic, ca si cum ti-ai roade unghiile.Incearca sa iti prinzi parul cateva zile, si astfel nu vei mai avea de ce sa iti asezi parul mereu. Dupa zilele astea vei observa ca ticul ti-a iesit din reflex.Trebuie doar sa ai vointa.
Ete na si eu mi-l aranjez, acum asta e.nu zice nimeni sa nu ti-l aranjezi dar incearca si tu cat mai rar posibil, ca doar esti la scoala nu la discoteca, nu te da nimeni inapoi ca nu iti sta parul bine. E de ajuns sa ti-l piepteni cand pleci la scoala.
Si eu imi pieptan parul aproape in fiecare pauza si il aranjezi cu mainiledeci nu esti singura eu nu`i iau in seama pe cei ce`mi zic ceva, de fapt mie nu mi-a spus nimeni pana acum:d dar cand imi vor spune le voi spune ca nu`mi pasaaaaa
Pai. sa constientizezi.
1- non-verbal, de fiecare data cand te joci cu parul = simti nevoia de incurajare si afectiune (chiar vrei sa arati lumii intregi lucrul asta?)
2- Ti se toceste parul daca stai cu mana pe el mereu. Nu, nu vrei asta.
Propune-ti sa fii, pe cat posibil, atenta la mainile tale. Cand o iau in sus spre par. well. mai bine la bagi in buzunare sau. altceva, gasesti tu.
Nu e indicat sa te piepteni de multe ori pe zi.mai indicat este sa il asezi cu mainile.
khaori întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: