| nicoleee30 a întrebat:

Am un prieten, a carui parola de facebook o stiu, si da, el mi-a dat-o.Si aproape de fiecare data ca cand intra pe facebook cauta o fata; pe care a placut-o mult de tot in vara.El e destul de sincer cu mine si vorbim orice lucru, dar cand l-am intrebat de ea mi-a spus ca a uitat-o... Nu o mai are la prieteni pe facebook(nu si-au dat unfriend nici care, ci pur si simplu a aparut o eroare) si cu ea numai vorbeste, dar o cauta de fiecare data.Inca o mai place? El nu cauta multa lume pe facebook, doar pe ea si alte 2 fete. Aceste 3 le cauta tot timpul, ca o rutina pe care o face pe facebook.Credeti ca inca ii indragostit de aia? Pentru ca atunci cand i-am spus sa-i dea cerere de prietenie din nou a spus ca nu vrea.

Răspuns Câştigător
| emmyyy a răspuns:

Poate acea fata l-a ranit si nu vrea sa mai aiba vre'o treaba cu ea desii o iubeste, nu poti stii niciodata poate o iubeste sau poate este doar curios ce se mai intampla in viata ei. Cel mai bine ar fi sa incercati sa fiti sinceri unul cu celalalt. El sa isi faca curaj sa zica ce simte cu adevarat si tu sa accepti orice raspuns iti va da. happy

0 răspunsuri: