| クリス a întrebat:

Am un prieten (acum e fost prieten, amic nu altceva) si nu stiu de ce s-a schimbat. Adica...
Eram cei mai buni prieteni ne distram impreuna, ne simteam bine impreuna, faceam lucruri interesante, dar apoi dupa ceva timp (1 an) a inceput sa se schimbe, de parca nu ii mai eram prieten, a devenit mai nervos, a inceput sa isi petreaca mai mult timpul cu copii de 9-11 ani (el are 16 ani) vorbeste foarte urat si ii uraste pe toti cei care i-au fost alaturi mereu, se crede foarte puternic, superior, etc. nu stiu ce e cu el, am inceput sa cred de ceva timp ca a inebunit. Deci nu stiu ce sa mai fac, eu cred ca are probleme in familie sau in dragoste, de aceea va rog sa imi raspundeti. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Aηηy a răspuns:

El e adolescent. adica perioada in care face toate nebuniile, se crede superior, puternic. Dar nu inteleg de ce sta cu copii mai mici. Probabil ii place de vreo fata si vrea sa se dea bine pe langa acei copii, ca sa-i trimita el pe ei sa ii spuna fetei ca lui ii place de ea. Sau poate ca fata respectiva are vreo sora sau un frate mai mic pribtre copiii respectivi.
Este posibil sa aiba si probleme de familie, poate ca i-au divortat parintii sau trece printr-un moment mai greu. Incearac totusi sa fi aproape de el si sa il ajuti cumva poate ca se va descarca si iti va spune ce este cu el si apoi veti devin iar prieteni.

3 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai mai bine discuti cu el.Fiindui alaturi, dovedesti ca esti un prieten pe care se poate baza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca e ft greu sa iti pierzi cel mai bun prieten sad.
Incearca sa vb cu el si daca nu scoti nimic de la el incearca sa iei legatura cu parintii.

Daca imi aduc eu bine am trecut si eu printr'o perioada din asta, vara trecuta. Ma credeam superioara tuturor si chestii de genu chatterbox, ma purtam ft urat cu o prietena care mereu ma ajutat in orice probleme si ma sprijinit. Cand imi zicea buna eu ii ziceam " bine, tu? bine, ok " sau ii ziceam ca stau.
Stiu ca e ft nasol dar e posibil sa ii treaca thinking, dar incearca sa vb cu el.
Sa ii arati inca o data ca voi sunteti prieteni buni, ca vrei sa il ajuti si ca vei fi alaturi de el orice s'ar intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Interesant... si eu am avut momente cand stateam cu copii mai mici (cu 3~4 ani). Eu faceam asta pentru ca ei stiau sa ma respecte si sa ma aprecieze, cei de varsta mea cand faceau glume pe seama mea nu le gustam, si cand stateam cu ei macar stiam ca nu ma ia nimeni la misto. Ar fi bine sa petreci mai mult timp cu el si daca simti nevoia sa faci o gluma, fa-o pe o persoana care el o uraste, nu pe seama lui(doar iti este prieten). Sper ca te-am putut ajuta cu ceva.