| Blorren a întrebat:

Am un prieten care e in politie, unu care e in armata, unu la jandarmi si eu...in paza.Ei au salar mare cred ca undeva peste 2000 de lei(mentionez ca is mai mici ca mine la varsta) eu am 1080 de lei.Ei se gandesc deja sa-si faca o familie si mie nu-mi ajunge salaru o luna intreaga (si locuiesc cu parintii, nu dau un ban in casa, nu beau, nu fumez) dar se gata.Am vrut si eu in armata si da am incercat dar si 1. Sunt discromat partial (mi-a dat respins din start) si mi-a spus ca nu am nici o sansa nici in politie si nicaieri unde necesita port arma si 2. Nu am bacu (nu am invatat de mic pentru ca nu m-a dus capu, si nu am judecat, asta e acum nu putem fi toti inteligenti cu bacu luat) Sa-mi caut alta meserie...nu-mi place alta meserie!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-ti fa vise mari, ca fara BAC luat nu prea ai sanse sa gasesti joburi bine platite, dar potis a-ti mai iei un job si sa-l faci in paralel cu celd e paza, si asa in paza stai degeaba, dar mai poti lua un job care te solicita si fizic si atucni castigi ceva muschi si extra bani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si intrebarea e?