| kidslacker a întrebat:

Am un prieten.care zice ca ma iubeste dar nu stiu daca sa il cred sau nu...imi arata ca ma iubeste dAR ma supara cam des si dupa isi cere iertare, pana acum l-am iertat de vreo 5 -6 ori... oare a fost bine? ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| smile a răspuns:

Buna! Degeaba spui,, te iubesc''daca nu demonstrezi.Din cate spui tu el iti arata acest lucru.Pai da este bine sa acorzi a doua sansa.Dar intre voi este o relatia seriosa sau doar asa pentru ca toti au un/o iubit/a? Si in ce sens te supara? Daca tu esti in poza de la avatar inseamna ca esti adolescenta.Pai incearca sa fi si tu putin mai intelegatoare cu el, insa nu ii mai acorda atatea sanse pentru ca s-ar putea obisnui cu acest lucru si te va face sa suferi.Succes:*

3 răspunsuri:
| stefaniacristina77 a răspuns:

HEi:*! Nu cred ca trebuie sa'l ierti chiar mereu. Daca vei fii atat de draguta cu el mereu nu'i va mai parea rau atunci cand te supara.Va zice asta la misto sau nu o va mai zice.Ai griija.Nu mai fii asa iertatoare.Bafta:*

| Mayar a răspuns:

Pai, in primul rand sunteti copii sau adolescenti, ce varsta aveti? Depinde cum te-a suparat? Te-a jignit? te-a lovit? a uitat de tine? daca te iubeste trebuie sa fie sensibil cu tine, dar daca ai explica mai bine situatia poate gasim o solutiewinking

| Alessyaaa a răspuns:

Doamne,ce bine ca nu sunt singuralaughingproblema este ca la mine nici nu-mi dovedeste,nu ma suna,spune ca e ocupat, si nu ma mai suna, asteapta sa-l sun eu.chiar acum m-a sunatlaughing)rolling on the floor)dar imi spune ca ma place.si pe mine m-a suparat de foarte multe ori,si l-am iertat,dar daca continua sa faca asta, renunta la el, nu-l mai ierta.NU MERITA, FATO! daca te-ar iubi ar fi mai atent cu inima ta... sfatu meu, na.lasa-l dreaku de prost, daca te supara, nu merita sa-l iubesti.pup o sa-ti gasesti intr-o zi dragostea adevarata:*