| Alequandra a întrebat:

Am un "prieten cel mai bun" cu care ma inteleg super bine. Noi spunem ca suntem doar "ca fratii", insa in ultimul timp suntem mai apropiati si incepem sa ne simtitm atrasi.
Mentionez ca el este intr-o "situatie complicata" cu o fata care il place si el a placut-o pe ea, insa nu prea mai au ce vorbi, fiind despartiti, insa ea dorind sa se impace.
Nu imi doresc ca stric prietenia cu el pentru cateva luni de relatie si nici sa nu o ramesc pe acea fata. Ce fac? Fundita. :*

Răspuns Câştigător
| KeineID a răspuns:

Pai. eu zic sa aștepți sa vezi dacă iți da el un semn. adică dacă iți spune el ca vrea sa fie ceva mai mult intre voi. Daca el spune da. atunci tu ar trebui sa-i spui : Nu îmi doresc ca stric prietenia cu tine pentru câteva luni de relație și nici sa nu o ramesc pe acea fata. Si vezi ce-ti va raspunde.
Dar. daca tu spui ca el nu mai vrea nimic cu acea fata. si spui ca iti cam da semnale de alarma, si-i dai si tu... atunci eu zic ca ar trebui sa fie ceva draguu intre voi, dar astepta sa-ti spuna el. si daca vrei sa alfi cat mai repede, provoaca-l la o discutie depre asta. gasesti tu cum sa incepiwinking
Sper ca ti-am fost de ajutor big grin

3 răspunsuri:
| MotanAndrei a răspuns:

E inceputu unei povesti de dragoste intre tine si baiatu acela. Si nu lasa lucrurile asa, daca te simti atrasa de el, lupta pentru el. Ca cu lupta, ajungi departe si fericita.

| Wihox a răspuns:

Sa faci gratar. Pofta buna.

| neutrino a răspuns:

Daca tu crezi ca-ti doresti numai o relatie de prietenie, in sensul de amicitie, atunci fa un pas inapoi si nu-i mai da sperante " fratelui" tau. Eu sunt convins ca el te place si-si doreste o relatie "sentimentala" cu tine, dar inca nu stie cum sa faca acel prim pas.Tu decizi daca-l ajuti sau nu, sau te retragi usor pentru un timp.