Păi nu tu trebuie să îl faci să înțeleagă, el trebuie să te înțeleagă dacă te iubește (ceea ce îmi vine cam greu să cred)
Dragă, în majoritatea cazurilor băieții de peste 17-18 ani vor de la fete sub 15 ani doar sex și atât. Te-a fraierit bine și te va mai fraieri în continuare. Fii cu băgare de seamă!
El trebuie să îți demonstreze că ține la tine, nu trebuie să îl testezi tu. Dacă nu ți-a demonstrat, înseamnă, ei bine înseamnă că nu ține la tine.
Baftă
Daca te iubeste si tine la tine o sa te inteleaga ca nu poti ramane decat pana la 10:30. El are 17 ani si e baiat, e normal sa poata sa stea mai mult decat tine, dar tu esti fata si ai decat 14 ani, normal ca nu te lasa mai mult afara parintii, la cate se intampla in ziua de azi, nici eu nu mi-as lasa copilul pana mai tarziu. Explica`i ca parintii tai fac asta pentru binele tau, si al lui daca te iubeste. Si asa o sa iti dai seama si daca tine la tine.
Poate pedofil esti tu alex nu el.
iti multimesck tweety mi-ai fost de ajutor
ciocoloco nu stam in aceleasi acelasi sat da vine in fiecare seara cu bicicleta ce credeti ca tine la mine dc face asa? cat de obosit este tot vn ce parere aveti?
Pai trebuie sa inteleaga ca nu poti sta mai mult si ca asta este situatia daca i convine e bine daca nu tot bine
Pai afli prin comportamentul lui fata de tine, cum te trateaza
Si eu tot 14 ani am si tot un prieten de 17 ani dar ce sa zic nu sta in acelasi oras cu mine si cand ne vedem este normal sa stam pana mai tarziu dar la voi e altceva adica sa inteleg ca in fiecare zi va vedeti si de aceea mi se pare o ora destul de ok