anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un prieten de 2 ani de zile, ne iubim ne am facut multe planuri de viitor dar.este pre posesiv ma controleaza, cand plec undeva trebuie sa vorbesc incobtinuu la telefon cu el dar acelasi lucru fac si eu cu el ne tinem din scurt unul pe altul.amandoi suntem incapatanati, gelosi, eu ma enervez din orice si el este mlt prea gelos ba chiar imi vorbeste urat dar dupa 5 minute isi cere iertare mereu zice ca ii pare rau ca jura ca nu se va mai intampla dar mereu face asa eu nu ma m lasat calcata in picioare dar nu mai pot asa.am nevoie de sfaturi cum putem trece peste aceste probleme caci totusi sunt 2 ani.ne iubim

2 răspunsuri:
| Livia94 a răspuns:

Mai eu cred ca ar trebui sa ii vorbesti despre ceea ce crezi.Gelozia e importanta, dar in cantitati mari dauneaza, iar faptul ca iti vb urat e cam aiurea...atunci cand iubesti pe cineva dimpotriva il faci sa se simta cea mai importanta persoana sau cel putin asa ar trebui.Lipsa de incredere e problema sau ma insel? Daca ai orgoliu fii tare si incearca sa fii mai indiferenta cel putin in cazul meu merge daca vede ca ii permiti sa faca ce vrea cu tine te manipuleaza...si te face sa te simti aiurea.Bafta in relatie! :*

| BBcoth a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie happy. De aceea am si intrat aici laughing
Fii mai indiferenta, spune-i:"Da urmareste-ma daca nu crezi unde sunt" sau "Daca in 2 ani nu ai incredere in mine, pacat." Va functiona :*