| ioana_1968 a întrebat:

Am un prieten de 2 ani...la inceput totul a fost de vis, dar acum... a inceput sa devina aiurea si anume... a inceput sa vrea sa fie liber sa nu imi mai acorde asa de multa atentie sa nu prea mai vrea sa mai ma vb asa de des...ca cica are nevoie de timp liber... ce sa fac in situatia asta... e greu...nu stiu cum sa manevrez aceasta situatiecrying ma puteti ajuta cu un sfat?

Răspuns Câştigător
| meioana a răspuns:

...incearca sa vorbesti cu el...vezi ceea ce nu ii place ce il deranjeaza...
...presupun ca vrei ca sa stii totul ce face unde se duce cu cine...si asa mai departe. ...incearca sa nu ii mai pui aceste intrebari...sau incearca sa le abordezi intr-un alt fel...
...incearca sa nu il faci sa se simta controlat...pentru ca il vei pierde...
... aveti 2 ani de cand sunteti impreuna nu puteti sta toata ziua bot in bot...
...toate astea le puteti rezolva numai stand de vorba...incearca si u sa fii mai intelegatoare cu el... fa-te cautata nu-l cauta u pe elwinkingwinking
...cu cat il controlezi mai mult cu atata distrungi mai multwinking

14 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Nu poti "manevra" situatia. Poti sa o rezolvi discutand cu el, pastrandu-ti mintea deschisa. Oamenii nu sunt statici. Se mai schimba; probabil nevoile lui s-au mai schimbat in 2 ani. Stati de vorba si vedeti in ce fel s-au schimbat si cum puteti negocia aceste schimbari, astfel incat, daca e cazul si amandoi doriti, sa va continuati relatia. Este doar cazul sa va adaptati la o noua situatie. Poate fi o experienta uimitoare, nu neaparat finalul relatiei.

| sufletel13 a răspuns:

Pai ar trebi sa vorbiti amandoi despre asta...vezi ce crede si el si motivele lui si poate ii vei da dreptate. daca nu vrea sau crezi ca se poarta cum nu trebuie cu tine despartete de el.

daniela
| daniela a răspuns:

E cam greu daca deja a intervenit rutina si plictiseala din partea unuia din voi (cam asa ar parea din descriere). Flacara de la inceput s-a dus si e tare greu sa o aprinzi iar mai ales daca nu esti casatorita... atunci ti-as fi recomandat un copil in cazul de fata nu merge.
Incearca insa sa stai de vorba cu el sa vezi ce si cum si poate din aceasta conversatie sa iasa ceva bun si frumos.

| miry a răspuns:

Discuta cu el si cautati o rezolvare pentru toate dar impreuna

| butterfly_1328 a răspuns:

Te cred! Cel mai bine e sa vb cu el si sa ajungeti la un inteles.Eu una consider ca daca are nevoie de timp vrea sa va despartiti si nu stie cum sa-ti zice.Asta ti-o spun din propria experienta ca am trecut si eu pein starea asta. S-a plictisit dar nici nu vrea sa-ti spuna sa va despartiti... spar sa nu fie zodia gemeni... Cel mai bine e sa discutati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ioana daca a-ti facut sex i-ai dat tot ce si-a dorit.intr-o casnicie rutina apare chiar mai devreme de 2 ani. dar asa.nu e bine sa oferi totul pe tava si deodata. un baiat trebuie zilnic sa te cucereasca, si tu trebuie sa te faci dorita. el s-a plictisit sigur. ori il faci gelos ori discuti deschis cu el si lamuriti problema. optez pentru a doua idee.

| elsa a răspuns:

Ioana ...in cazul asta a aparut monotonia (rutina)cum vrei sa ii zici si poate ar trebui sa schimbi cv in relatia ta cv piper sau zahar dupa gusthappy... e clar va-ti obisnuit si ar trebui schimbat...gandeste-te la niste strategii de inviorare a relatiei si ai sa vezi ca va reveni la normal...problema. e ca el s-a plictisit de aceleasi lucrurihappy

| my a răspuns:

Dpinde de situatie...eu cred ca ar trebui sa vb cu el i sa ajungetii la o intelegere...sad

| ancasobo a răspuns:

DA. Pui piciorul in prag si anume:baiete, eu is sincera. Vreau sa faci asa asa asa si asa. Daca vrei... e perfect, daca nu, uita-te la mine si ai sa vezi cat de usor imi gasesc un altul. Timp de gandire...ai o saptamana! Sa stii ca familia numeroasa eu ti-o fac, nu prietenii happy

| wendy a răspuns:

Intr'adevar, a sta de vorba cu el este o solutie, insa uneori reactia lui poate fi evaziva, sau chiar rautacioasa daca devi insistenta in a comunica cu el pe aceasta problema. poate o idee este sa ii dai acest timp liber o perioada, sa-i lasi timp sa-ti simta lipsa. iar aici oricum sunt foarta multe variabile: cat timp petreceti impreuna, conjunctura in care va vedeti etc. e greu de dat un raspuns clar, de tip reteta.

| nicoleta_7357 a răspuns:

ADEVARUL ESTE CA POATE SE SIMTE SUFOCAT DE TINE, POATE IL PRESEZI CUMVA, SI ASTA E DERANJANT PT UN BAIAT.ACORDA-I CATEVA ZILE DE GANDIRE... POATE SE GANDESTE LA O POSIBILA DESPARTIRE... POATE TRECE PRINTR-UN MOMENT DIFICIL, IAR APOI INCEARCA SA VORBESTI CU EL DESPRE VOI.

| loola a răspuns:

Pai...probabil il strsesezi prea mult love struck lasa-l sa fie liber...nu-l mai suna din 3-in3 ore.lasa-l pe el sa te sune.nu ii mai spune ce sa faca...cum sa faca...pentru ca are nevoie de libertate... un timp...acordaio pana nu e prea tarziu.pentru ca -s-ar putea sa vina clipa in care iti v-a spune sa il lasi d toot in pace ceea ce nu-ti dorezkwinking

| yuitu a răspuns:

El are o alta prietena! paraseste-l!

| rebeca_5379 a răspuns:

Daca aveti deja 2 ani nu cred ca se pune problema sa nu te iubeasca...incearca sa il intelegi...sa vezi lumea prin ochii lui... tie poate ti se pare ciudat ceea ce face el dar poate ca este ceva normal pentru ca oricine, chiar si tu ai nevoie uneori de liniste, de singuratate, de iesiri cu fetele etc...eu cred ca nu trebuie sa te stresezi atata din cauza asta pentru ca el te iubeste dar are si el momentele luiwinking... fai pe plac si nu te mai gandi la tot felul de prostii...
aaa si inca ceva...nu te lasa influentata de lume.nici macar de noi cele care vrem sa te ajutam... tu sti cel mai bine ce este in relatia ta asa ca fai ceea ce simti si ceea ce crezi tu ca e cel mai bine pentru VOI.
Pupik :*